Poolia söker en affärsinriktad Konsultchef till Göteborg

Poolia söker en affärsinriktad Konsultchef till Göteborg

Vi behöver utöka vårt fantastiska bemanningsteam med en person till! Tycker du om att göra affärer och trivs i rollen som chef och ledare? Här erbjuds du ett omväxlande arbete i en modern internationell bemanningskoncern med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet och engagemang. För att trivas i rollen som konsultchef behöver du vara duktig på att prioritera, besitta en bra initiativförmåga och inte vara rädd för att fatta beslut. Du gillar mötet med människor och ser problem som något som går att lösa.

Vad ingår i din roll som Konsultchef?

I rollen som konsultchef har du personalansvar för våra tjänstemän i konsultverksamheten och ansvarar för både deras uppdrag och utveckling på Poolia. Du har hand om hela affären, från införsäljning av uppdrag till kravspecifikation, rekrytering och matchning. Efter tillsättning följer du upp hur det går under uppdragens gång. Förutom personalansvar är kundvård och kundkontakter en självklarhet där merförsäljning till befintliga och nya kunder är en del av rollen.

Dina ansvarsområden som konsultchef spänner över ett brett område och innehåller bland annat:
  • rekrytering av konsulter
  • personal- och uppdragsansvar med fokus på att våra konsultuppdrag genomförs på bästa möjliga sätt
  • resultatansvar på utvalda kundkontakter
  • arbetsmiljöansvar
  • planering och genomförande av konsult- och kundaktiviteter
Vi är ett team och når framgång tillsammans! Tar du chansen kommer du ingå i världens bästa team!

Utbildning/Erfarenhet

Vi vill att du som söker har en akademisk utbildning samt erfarenhet av försäljning. Tidigare erfarenhet som inkluderar arbetsledning är starkt meriterande. Det är viktigt att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

För att trivas i rollen bör du vara resultatinriktad, lyhörd och kommunikativ. Du behärskar svenska helt flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Du klarar av att arbeta strukturerat i en vardag som är händelsestyrd. Vardagen kan beskrivas som en berg och dalbana, som ständigt skapar nya utmaningar. Du kan arbeta såväl självständigt som i team och ser alltid nya affärsmöjligheter. Sist men inte minst är du prestigelös och bidrar till en positiv stämning. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Poolia Göteborg

Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.