Leverantörshandläggare till vår kund!

Leverantörshandläggare till vår kund!

Är du en lyhörd och kommunikativ administratör? Har du vana av att agera mellanhand och är initiativrik? Då kan det här vara ett konsultuppdrag för dig! Vår kund söker nu en leverantörshandläggare som ska utvärdera inköpsprocesser och leveranser. Uppdraget är på längre sikt och ligger utanför Göteborg. Har du några funderingar, tveka inte att höra av dig. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen till Poolia Göteborg!

Om tjänsten

Som leverantörshandläggare arbetar du som mellanhand mellan leverantörer och linjechefer. Det är en koordinerande roll där du utför utvärderingar inför och efter inköp. Du analyserar hur processen gått, om det finns utvecklingsmöjligheter, kostnadseffektiviseringar osv. Linjecheferna skickar rapporter kring leveransbedömning och tillsammans genomför ni utvärderingar. Då du agerar mellanhand är det din uppgift att kalla till möten med leverantörer och linjechefer för uppföljning, utvärdering osv. Du kommer att styra och leda dessa möten. Konsultuppdraget är långsiktigt och arbetsplatsen ligger ca. 40 minuter utanför Göteborg.

Vem är du?

För att passa väl in i rollen som leverantörshandläggare behöver du vara en duktig kommunikatör och administratör. Du behöver vara organiserad, strukturerad och ha god datavana. Du ska kunna arbeta proaktivt och kunna se ett helhetsperspektiv i processerna. Det är viktigt att kunna läsa mellan raderna. Lyhördhet och skinn på näsan är viktiga egenskaper i rollen. Du ska vara initiativrik, nyfiken och en bra lagspelare. Det är meriterande om du har några års erfarenhet i liknande roller. Det är också meriterande om du har intresse och förståelse för teknik.

Som konsult på Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.