Flexibel receptionist med servicekänsla

Flexibel receptionist med servicekänsla

Är du en person som brinner för service? Trivs du i en flexibel arbetsmiljö som kan innebära olika utmaningar varje dag? Om ja - då kan det här vara ett konsultuppdrag för dig! Vi söker nu en receptionist till ett kommunalt företag i en förändringsfas. I uppdraget arbetar du för att stödja upp administrativt och med service under förändringsskedet. Uppdraget stäcker sig från mitten av augusti fram till årsskiftet. Har du några funderingar eller frågor - tveka inte att höra av dig till oss! Välkommen till Poolia Göteborg!

Om tjänsten

Uppdraget är på ett spännande kommunalt företag. Som receptionist hjälper du till att lätta på det ökade behovet av administrativa uppgifter som företaget står inför på grund av flytt. Du kommer främst att arbeta med:
  • Mottagande av besökare
  • Mailkorrespondens
  • Lokalbokningar
  • Förberedelser inför möten
Konsultuppdraget utförs i lokaler i centrala Göteborg och kommer att sträcka sig från mitten av augusti till årsskiftet. Dina arbetstider för uppdraget är följande:
Måndag: 08-14
Tisdag: 08-13
Onsdag: 08-14
Torsdag: 08-13

Vem är du?

För att passa väl in i rollen ser vi att du är en person som tar egna initiativ och ansvar för att saker blir gjorda. Det är också viktigt att ha ett proaktivt tänk där du ser vad som behövs göras för att effektivisera inför kommande möten och uppgifter. Vi tror också att du har ett servicetänk där du har en förståelse för vad som behövs göras, se till att besökare får ett gott bemötande och hjälper besökare med att komma tillrätta när de kommer till företaget. Då du kommer att vara ett första intryck utåt för företaget är det viktigt att bemöta besökare med energi och med god servicekänsla. Då företaget genomgår en förändring i form av flytt är det också av relevans att du är en flexibel person som kan anpassa dig till nya arbetsuppgifter och utmaningar under tidens gång.

Konsult på Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.