Butikssäljare till Pool Store AB i Göteborg!

Butikssäljare till Pool Store AB i Göteborg!

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i en familjär organisation där du får möjlighet att utvecklas? Vill du vara en del av ett expansivt företag som fokuserar på kundservice och långa kundrelationer?
Då kan tjänsten som butikssäljare hos Pool Store AB vara något för dig!

Till Pool Store AB söker vi just nu en butikssäljare till deras butik i Göteborg. Du blir en viktig kugge i en platt organisation med korta beslutsvägar. Ditt primära fokus är att se och lösa kundens behov, dvs. förverkliga kunders spa- och pooldrömmar, både genom kundbemötandet i butik och över telefon. Som butikssäljare kommer du att ha en bred roll och tjänsten omfattar till exempel:
  • Sälja högkvalitativa spabad, poolpaket och pooltillbehör
  • Registrera och hantera orders per mail, telefon och på plats i butiken
  • Ta hand om inkommande offertförfrågningar från kunder
  • Genomföra kundbesök vid behov
  • Hålla rent och snyggt i butiken
  • Besöka mässor och leverantörer
Krav på person

Vi söker dig med stort kundfokus samt ett brinnande intresse för att hjälpa och skapa långsiktiga relationer med dina kunder. För att trivas och lyckas i din roll är du en driven och engagerad person som finner glädje i att kunna guida dina kunder till rätt produkt.
Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Du bör även ha grundläggande kunskaper i engelska för att kunna kommunicera med Pool Stores leverantörer.

Vi ser att du är:
  • Ansvarsfull och har en stark vilja att lära dig nya saker
  • Social och nyfiken
  • Lyhörd inför behov och har en förmåga att kunna anpassa ditt förhållningssätt beroende på person och situation
Du får gärna ha ett tekniskt intresse samt ha arbetat med försäljning/service. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom poolbranschen. Till den här tjänsten vill vi framhäva att det är din personlighet och din vilja att lära samt utvecklas som kommer att vara avgörande. Hos oss är det absolut viktigast med rätt inställning.
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butikssäljare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Fast
Arbetstid: Mån - fre 10-18, varannan lördag 10-15
Plats: August barks gata 1, 421 32 Västra Frölunda
Förmåner: Tjänstepension, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag, årsbonus

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår rekryteringskonsult Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pool Store Sverige AB har funnits på marknaden sedan 2005. De har haft en mycket stark tillväxt och är nu en av de största leverantörerna inom pool och spa på den svenska marknaden. I dagsläget har de butiker i Stockholm (Kungens Kurva samt Täby), Göteborg, Malmö och Uppsala samt webbutik. Se även www.poolstore.se för ytterligare information.

Sökord: Pool Store, butik, butikssäljare, säljare, försäljning, pool, spa, spabad, kundservice, service