Inköpare till Polestar

Inköpare till Polestar

Vill du vara en del av ett innovativt företag som ligger i framkant där "sky is the limit" samt har erfarenhet av indirekta inköp. Välkommen in med din ansökan till Polestar redan idag, urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Polestars räkning en erfaren Inköpare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Polestar. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Polestars önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

I rollen som Inköpare kommer du att ansvara för att utföra upphandlingen av konsultrekrytering och inköpta tjänster genom hela företaget. Du kommer att ge stöd och vägledning till berörda parter i upphandlingsfrågor samt jobba med att förbättra samarbetet med intressenter för att gemensamt nå uppsatta mål.

Vanliga arbetsuppgifter:
  • Upprätta leverantörsbaser som definierar kortsiktiga och långsiktiga inköpsstrategier.
  • Genomföra upphandlingar enligt definierade strategier och ramverk.
  • Utföra marknadsanalyser för att stödja inköpsaktiviteten.
  • Skapa och upprätthålla kommersiella relationer med leverantörer och interna intressenter.
Vi söker dig som

Har en utbildning inom administration, finans, inköp eller liknande. Du har minst två års arbetslivserfarenhet av arbete inom inköp företrädesvis inom bilindustrin. Engelska är ett krav för tjänsten, såväl muntligt som skriftligt då du kommer ha daglig kontakt med internationella kollegor. Om du har erfarenhet av inköps- eller administrationsverktyg som SRM och/eller Workday ser vi det som meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Polestar. Du har höga kommunikativa färdigheter, är uppmärksam på detaljer och är alltid redo att förändra ditt sätt att arbeta för att hitta den bästa lösningen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 8 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.