Polarpumpen söker tre innesäljare / ordermottagare

Polarpumpen söker tre innesäljare / ordermottagare

Polarpumpen AB är ett expansivt försäljningsföretag. Vi startade upp vårt aktiebolag 2008, och 2016 omsatte vi 119 miljoner kronor. Polarpumpen har idag 25 anställda inom koncernen, och vi är Nordens största återförsäljare av värmepumpar. Just nu är företaget inne i en expansiv fas och vi söker därför nya medarbetare som har engagemanget och ambitionen att utvecklas till proffssäljare på vårt kontor i Sisjön.

Till vårt kontor i Göteborg söker vi dig som är öppen och positiv till naturen och som gillar ett flexibelt arbete. Det är viktigt att du är serviceinriktad, har ett starkt engagemang, goda IT-kunskaper och tycker om ett högt tempo. Först ska du lära dig företaget, produkterna och affärssystemet från grunden för att därefter ha en kombinerad tjänst som innesäljare/ordermottagare. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat försäljning av luftvärmepumpar till privatpersoner via telefon, chatt och mejl.
Bransch-kunskap är initialt inte ett krav men Du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete.

Som medarbetare på Polarpumpen AB kommer du att ha ett varierande och utmanande arbete med kunden i fokus. Vi jobbar med långsiktiga arbetsrelationer och erfarenhet av värmepumpar är inte ett krav eftersom du kommer att lära dig jobbet från grunden på vårt kontor genom vår internutbildning. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter eftersom företagets policy är att internrekrytera.

Tjänsten är tillsvidareanställning och heltidstjänst, det kan förekomma kvällsarbete under delar av året, beroende på säsongsvariationer. Vi jobbar med en bra grundlön och provision.

Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta Björn Runesvall på telefon 0709-42 57 86 eller jobb@polarpumpen.se
Ansökningarna hanteras löpande, det innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista annons dag.
Mer info
Kontaktperson Björn Runesvall
Telefon 0709425786
Email Mejla Björn Runesvall
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://polarpumpen.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kan läsa om oss på.

https://www.polarpumpen.se/