Försäljningschef 
Göteborg 

Pmflex är i stark tillväxt och vi söker nu en operativ försäljningschef för att ta nästa steg i vår expansion. 

Med modern teknik och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för många kunder och installatörer. Pmflex är marknadsledande på installationsrör för elkablar och vi producerar 380 miljoner meter rör varje år. Vi har levererat högkvalitativa produkter sedan 1992 och vi drivs av att ständigt utveckla ett produktsortiment som är extremt lättarbetat, användarvänligt och smidigt i såväl design som funktion. Vi levererar smarta lösningar för en smart vardag. 

Som en del av vår expansion söker vi nu en operativ försäljningschef som ska säkerställa fortsatt tillväxt med nya och befintliga kunder. Vi letar efter en lagspelare som trivs i en miljö där det händer mycket och som älskar att skapa och bibehålla kontakter. Är du ute efter ett spännande jobb där du får en viktig roll i en växande organisation kan detta vara något för dig. 

Arbetsuppgifter 
Som operativ försäljningschef hos oss kommer du säkerställa vår position på marknaden genom att ansvara för affärs- och försäljningsutvecklingen av Pmflex. Detta gör du dels genom att jobba strategiskt med kunder och marknader för att driva utvecklingen framåt, och dels genom att coacha ditt säljteam. Du kommer att leda ett dynamiskt team bestående av 6 aktiva, motiverade säljare som mestadels befinner sig ute hos våra kunder som är grossister och installatörer. 

Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera till vår VD. I rollen som Försäljningschef kommer du att ansvara för vår övergripande säljstrategi som även inkluderar budget, prognoser, marknads- och kundplaner.   

 

"Pmflex växer, utvecklas och vi tar oss in på nya marknader. Vi befinner oss i en mycket spännande fas just nu och jag ser fram emot en fantastisk utveckling framöver. Vårt fokus är att skapa affärsvärde för våra kunder och jag tror på att goda relationer är nyckeln till framgång.

Vi har ett rikstäckande team av Account Managers i världsklass. Deras styrka är att vägleda och guida kunden i tidigt skede för att på så sätt effektivisera små som stora projekt."

- Jonas Olsson, Managing Director

Läs mer om vad Simon och Robin har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/pmflex

 

Din profil 
Som person är du en god kommunikatör med en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende hos både medarbetare och kunder. Du är proaktiv och lösningsorienterad. Prestigelöshet och ödmjukhet är ytterligare egenskaper vi värdesätter. 

Vi söker dig som är affärsorienterad och strukturerad för att utveckla strategiska kunder. Som ledare är du mogen, trygg, stabil och tydlig med fokus på både individen samt utveckling av verksamheten. Du kommer att arbeta mot mål såsom intäktsgenerering, lönsamhet och kundnöjdhet. 

Vidare ser vi att du: 

  • Har tidigare erfarenhet av personalansvar och målstyrt ledarskap med dokumenterat resultat
  • Har stort affärsmannaskap, strukturerat arbetssätt och är målinriktad
  • Drivs av att nå uppsatta mål och trivs med att coacha andra för att nå sina mål
  • Van vid att budgetera, sätta mål och analysera resultat
  • Förmåga att identifiera utmaningar och hitta lösningar för att genomföra dessa

Vi erbjuder 
Pmflex erbjuder möjligheten för rätt person att inte bara vara delaktig utan även driva vår resa framåt. Du kommer ha en mycket central i roll i ett bolag som präglas av ett entreprenörskap med fokus på kvalitet och service i allt vi gör. Vi erbjuder marknadsmässiga, bra villkor. 

Vi är ett modernt och flexibelt företag som med din bas på vårt trevliga kontor i Göteborg. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-70 45 190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företaget 
Med 60 års erfarenhet är vi en innovativföretagsgrupp med en stor ambition att göra vardagen enklare för de somanvänder våra lösningar och samtidigt tillföra mer­värden och nytänkande, förinstallatörer, våra samarbets­partners, samhället och nästa generation. Viutvecklar smarta och hållbara lösningar. Pmflex Group Northern Europe AB är en del av Pmflex Group. Sedan 1992 har vi levererat högkvalitativa produk­ter med syfte att underlätta och effektivisera elinstallatörens vardag. Vårt heltäckande produktsorti­ment är speciellt utvecklat för att vara extremt lättarbe­tat och smidigt i såväl design som funktion.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (70 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!