Elkraftskonstruktör till Plejd AB, Göteborg

Elkraftskonstruktör till Plejd AB, Göteborg

Elektronikkonstruktör inom kraftteknik
Göteborg

Brinner du för ny teknik och vill arbeta på ett innovativt företag som ligger i framkant?

Vi erbjuder dig en kreativ och omväxlande arbetsmiljö med ett sammansvetsat team som älskar utmaningar. Tillsammans jobbar vi smartare genom att utveckla produkter och tjänster där vi använder den nya tekniken på rätt sätt. Du kommer att vara en del av en växande organisation med goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning
Som konstruktör hos Plejd kommer du att vara en del av ett fantastiskt team där samarbete och kommunikation värderas högt. Du kommer att arbeta med fokus på design av kraftelektronik, mönsterkortslayout och design samt test mot EMC direktiv. Kombinerat med dina arbetsuppgifter får du även ta del av olika forskningsprojekt.

Profil
  • Du är civil/högskoleingenjör eller har relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenheter av analog konstruktion
  • Konstruktion för EMC samt analys och genomförande av kvalificerande provning
  • Simulation, verifiering och testsystem
  • Meriterande om du har erfarenheter av digital konstruktion samt RF-teknik upp till 2.4 GHz
Du är en självgående ingenjör med förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete och hanterar flera uppgifter samtidigt. Som person är du nyfiken, engagerad och har lätt för att kommunicera.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Josefine Petersson, 0702 501429 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Vänligen ansök snarast då urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Plejd är ett inhouse fullstackföretag som har prototyp-verkstad/produktion, massproduktion av elektronik och ingenjörer, utvecklare och produktionskompetens i ett hus. Under 2017 tog bolaget en stark position som en ledande aktör inom belysningsautomation inom Sverige. Vi har en ung och kreativ arbetsplats med tyngdpunkt på frihet under ansvar i vårt vardagliga jobb.

Sökord: elektronik, kraftelektronik, konstruktör, el, kraft, teknik, kraftteknik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 19 feb (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.