Teknisk förvaltare

Teknisk förvaltare

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för teknik och fastigheter till en roll som teknisk förvaltare på Platzer!

Vi är långsiktiga fastighetsägare som satsar mycket på att utveckla vårt bestånd och det ger dig stora möjligheter att vara med och påverka och bidra utifrån ditt kunnande.

Som teknisk förvaltare jobbar du med att energieffektivisera fastigheterna och planera underhåll på ett långsiktigt hållbart sätt. Du är ansvarig för kostnadssidan och bidrar i budget- och prognosarbetet gällande de fastigheter som ligger inom ditt ansvarsområde. Du finns med som teknisk specialist i olika ombyggnadsprojekt och du driver även egna projekt inom planerat underhåll och installationsteknik. Du rapporterar till Drift- och underhållschef och utgår från vårt kontor i Göteborg.

I ditt dagliga arbete har du ett nära samarbete med kommersiella förvaltare och Fastighetsansvariga - ni tillsammans ser till att förvalta våra fastigheter med bästa möjliga resultat i sikte!

Din bakgrund:
Vi söker dig med ett stort intresse för fastigheter och teknik! Vi vill att du har jobbat minst ett par år med liknande arbetsuppgifter helst inom ett kommersiellt bestånd. Vi vill att du har en bredd inom teknisk fastighetsförvaltning och erfarenhet av att ha arbetat med olika typer av underhållsåtgärder. Har du erfarenhet av upphandling och genomförande av mindre entreprenader så är det meriterande.

Du som person:
Som person drivs du av att hitta smarta lösningar på tekniska problem. Du gillar ordning & reda och är duktig på att strukturera och planera upp ditt arbete. En viktig drivkraft hos dig är också din affärsmässighet, där du har lätt att se hur du som Teknisk förvaltare kan bidra till att skapa goda affärer.

Bra att veta
På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar - det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv - för det kommer vi göra!

Annat som styr oss i vår vardag är öppenhet - vi delar gärna med oss - såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling - vi tror på det vi gör - vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden. senast den 20 juni.

Lite mer om oss som jobbar här
Vi är idag runt 75 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg - och medan vi gör det har vi oftast rätt kul. Vi tror att det är människor som skapar resultaten tillsammans!

Nu återstår bara en sak och det är att skicka in ditt CV via (karriar.platzer.se/jobs) senast den 20 juni vill vi ha din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie, vill du veta mer om tjänsten eller om oss, kontakta Frida Dire på telefon: 0703-00 10 16 eller Cecilia Jarlsmark på telefon: 0723-05 33 43.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 20 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Genom fastighetsförvaltning, fastighets- och projektutveckling samt fastighetstransaktioner skapar Platzer tillväxt och lönsamhet. Platzer prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang. Platzer är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Mid Cap.