Robotoperatör till Plasman i Göteborg

Robotoperatör till Plasman i Göteborg

Eterni Sweden AB söker nu efter en robotoperatör till Plasman i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och gärna kunskaper inom lackering, robothantering och färglära. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten!

Arbetsuppgifter

Som robotoperatör hos Plasman kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Övervakning samt styrning av lackeringsprocessen
  • Göra korrigerade åtgärder för att minimera störningar
  • Aktivt delta i Plasmans verksamhetsutvecklingsprogram
  • Vidta lämpliga åtgärder vid avvikelser
  • Att verka utifrån arbetsinstruktioner, lagar, avtal, föreskrifter och policys.
Som robotoperatör kommer du att tillhöra en mindre avdelning bestående av 17 operatörer fördelat på 4 skift. Du kommer att arbeta på kvällsskiftet tillsammans med fyra andra operatörer, varav tre robotoperatörer och en färgbodsoperatör. Du kommer att ansvara för att Plasmans lackade produkter håller hög kvalitet och det är därför viktigt att du genomför ditt arbete med högt engagemang och noggrannhet. I tjänsten ingår också att du vid behov får ta hand om färgboden och löpande ha kontakt med både interna och externa kunder och leverantörer. I rollen kommer du att arbeta mot avdelningens uppsatta mål och delta i företagets strukturerade förbättringsarbete.

Denna process är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Plasman Sverige AB. Vi samarbetar med Eterni Sweden AB och alla eventuella frågor kring tjänsterna hänvisas till Eterni och Josefine Ågren.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att passa i rollen ser vi att du har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Kunskaper om lackering, robothantering och färglära är meriterande. Du behärskar Microsoft Office och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i tal och skrift. Du har stor kvalitetsmedvetenhet och är en naturlig lagspelare med känsla för kommunikation och service. Då du kommer att tillhöra en mindre arbetsgrupp krävs det att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Som person ser vi att du har en positiv attityd, stor initiativförmåga och att du gillar att lösa problem. Vi ser också att du är flexibel, strukturerad, prestigelös i ditt arbete. Plasman arbetar ständigt för att höja sin servicenivå både mot interna och externa kunder och det är därför viktigt att du som söker tjänsten känner ett stort engagemang för ditt arbete.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.

Ansökningar via mail hanteras inte.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom flera expansioner sedan starten i Simrishamn 1961 driver Plasman (före detta Plastal) fabriker i Sverige, Norge och Belgien och ingår i The Plasman Group. Företaget kombinerar beprövade metoder inom plastindustrin med egna lösningar. I vår fabrik i Göteborg tillverkar och formsprutar, lackar och monterar vi bland annat stötfångare till vår kund inom fordonsindustrin. Vi ligger långt fram i utvecklingen av teknik och utvecklingstakten i Automotive branschen är något vi tror att du kommer trivas med.