Avdelningschef inom produktion till plasman i göteborg

Avdelningschef inom produktion till plasman i göteborg

ARBETSUPPGIFTER

Rollen som avdelningschef på Plasman är en bred och spännande roll där du arbetar med såväl övergripande frågor som utveckling av avdelningen, effektiviseringar av processer, rutiner och kvalitet, men där du också arbetar nära produktion och är en del av arbetsledningen i den dagliga driften. Du ansvarar för att lyfta upp och driva avdelningens frågor, identifierade förbättringsområden samt leder och utvecklar medarbetarna.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet av produktionsledning i en produktionsmiljö. Har du tidigare arbetat inom fordonsindustrin är det högst meriterande. Du har god inblick i produktionsflöden, säkerhet, kvalitet och har arbetat med effektiviseringar. Rollen innefattar lean transformation och optimering av dem interna flödena för att uppnå företagets uppsatta mål. Du har en hög problemlösningsförmåga och är van vid att se såväl en helhet som detaljer.

Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av budget, personal och arbetsledningsansvar och kommer att hantera frågor som rehabilitering, ledigheter, utvecklingssamtal och andra personalrelaterade ärenden.

Ditt goda ledarskap präglas av en vilja att bygga en stark teamkänsla samt skapa samsyn kring processer, arbetssätt och förhållningssätt i teamet. Du är ansvarstagande och en god kommunikatör som förstår vikten av att proaktivt informera och bemöta frågor från medarbetarna.

I din roll kommer du samverka med andra funktioner inom Plasman såsom kvalitet, underhåll, teknik coh HR.

Viktiga kunskaper och erfarenheter kopplat till rollen:
  • Utbildning inom teknik eller produktion
  • Minst 3-5 års relevant ledarerfarenhet
  • Erfarenhet inom LEAN, 5s och PFMEA
  • Van vid måluppföljning
  • Erfarenhet av projektlanseringar
  • Hantering av kundreklamationer
  • God allmän datorvana
  • Vana från affärssytem
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
Om tjänsten

Tjänsten som avdelningschef är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Plasman Sverige AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Peterson på.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Plasman är en fullservicepartner och på vår enhet i Arendal Göteborg arbetar cirka 400 anställda med montering, formsprutning och lackering av plastdetaljer till fordonsindustrin. Vi levererar kostnadseffektiva och avancerade lösningar genom vårt engagemang, ständiga förbättringar och innovation.

Vi tror att det som skiljer det omöjliga från det möjliga är perspektiv. Tillsammans har vi lösningen. Viktigare än vart du är på väg, är vilka du kommer fram tillsammans med. Vi är innovativa och samarbetsvilliga, vi värdesätter varandras tid, är framtidsorienterade och framförallt dedikerade vårt arbete, våra kunder och varandra. Från design till leverans, över hela välden, gör vi verklighet av delade visioner. Tillsammans kan vi uträtta mer än vad vi kunnat föreställa oss.

Vi är Plasman, och vi är One Driving Force.