Vi växer och söker Göteborgs bästa säljare!

Vi växer och söker Göteborgs bästa säljare!

Arbetsbeskrivning
Pinscher Media växer vidare och skall nu rekrytera ytterligare en Key Account till vårt team i Göteborg. Tjänsten innebär försäljning inom print samt digitala kanaler för våra samarbetspartners så som tex. Expressen/GT/Kvällsposten

Om tjänsten
Tjänsten innebär att dagligen vara nära både nya och befintliga kunder i syfte att skapa attraktiva lösningar utifrån deras marknadsföringsbehov. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du på ett naturligt sätt arbetar proaktivt med att utveckla affärsförslag och komma med lösningar, du blir helt enkelt kundens mediaexpert. Stort fokus kommer att läggas på din förmåga att bygga goda relationer, vara konsultativ, och ditt driv.

Vem söker vi?
Dig som har jobbat med annonsförsäljning innan (är ett plus), är nyfiken, orädd, älskar att uppnå resultat och besitter hög social kompetens. Du är en person som tar kunderna lika bra på det fysiska mötet som på telefon

Vad erbjuder vi?
  • Fast lön + ett attraktivt provisionssystem.
  • Ingå i ett team om 12 personer.
  • Fantastiska arbetstider: Mån- tors. 09.00 - 16.00. Fredag 09.00 - 15.00
  • Utbildning i samarbete med "Winners Club Academy"
  • Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning.
  • Sitta ett stenkast från Avenyn
Nyfiken på jobbet?
Sök jobbet genom att maila din cv och ett personligt brev till claes@pinschermedia.se rubricera mailet med "Media säljare". Vänligen respektera vår kravställning.
Mer info
Email Mejla Pinscher Media
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pinscher Media AB har funnits i 5 år och är ett säljbolag i Göteborg med personer bakom som har drygt 50 års erfarenhet av försäljning inom media. Vi jobbar idag mot GT, Aftonbladet, Svensk Fastighetsförmedling, Erik Olsson, Sankt Jörgen Park, RIK Handboll, IFK Göteborg, Göteborgs Golfförbund, IK Sävehof, Expressen, Kvällsposten, Partille Cup, Von Braun m.fl.