Säljare till designföretag

Säljare till designföretag

Är du en engagerad, inredningsintresserad och entusiastisk person som vill vara med och forma Pholcs framtid? De har en utmanade tillväxtresa framför sig och söker dig som är nyfiken och målmedveten till rollen som säljare. Välkommen med din ansökan!

Om vår kund

Pholc AB är ett svenskt designföretag med en portfölj bestående av två belysningsvarumärken, Pholc och CO Bankeryd. Visionen är att skapa tidlösa uttryck som ger en tydlig karaktär till interiören, där varumärkets profil är grunden för känslan. Målsättningen är att utmana det förväntade. Pholc grundades 2015 av Maja och Samuel Norburg med en ambition att utmana och omdefiniera hur svensk design uppfattas. De är verksamma i hela Europa med huvudkontoret i Jönköping. Deras kunder består av till lika delar fysiska inredningsbutiker, on-line butiker som arkitekter. Läs mer på www.pholc.se

Dina arbetsuppgifter

Som säljare är ditt uppdrag att initiera nya affärsrelationer, driva försäljningen samt säkerställa att Pholc når företagets uppsatta mål, vilket innebär att du är ansvarig för hela försäljningsprocessen och resultatet. För att nå detta bygger du långsiktiga kundrelationer och offererar hållbara lösningar samtidigt som du skapar förtroende och stärker varumärket. Dina kunder kommer att finnas i hela Sverige. Du erbjuder väletablerade produkter tillhörande ett designvarumärke i en stark tillväxtfas och hos dem får du chansen att påverka och forma både din och deras framtid. Utgångspunkten i arbetet handlar om uppbyggnad av försäljningen med tydliga strukturer och planer för hur försäljningen ska bedrivas framåt. Du har ett starkt fokus i att skapa nya affärsrelationer och marknadspositionering och rapporterar till VD:n.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter är bl.a.:
 • Initiera, skapa och utveckla långsiktiga affärsrelationer och samarbeten med våra kunder fysiska inredningsbutiker, on-line butiker som arkitekter.
 • Bedriva din egna försäljning mot befintliga och nya nyckelkunder som finns i hela Sverige genom både fysiska och digitala möten.
 • Ansvara för årliga tillväxtmål.
 • Etablera fungerande arbetsprocesser tillsammans med våra partners inom A & D och Retail.
Din profil

Du kommer till ett entreprenöriellt företag med en öppen kultur och stark laganda. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ödmjuk, kommunikativ och relationsskapande. Du är också en person som inte ger dig och vet vad som krävs för att lyckas med din försäljning. Vidare är du lojal, kreativ och långsiktig. Din vilja att uppnå resultat är tydlig och du är intresserad av att utvecklas i syfte att föra dig själv, Pholcs kunder och företaget framåt. Ditt kundfokus är starkt och du är trygg i ditt sätt att kommunicera och har ett genuint intresse för människor och ett driv som leder dig framåt. Vi tror att du vill vara med och bidra till tillväxt. Vi söker efter lyhörda och kreativa relationsbyggare - någon som ser till att vi ligger kunden nära till hands och varmt om hjärtat. Du identifierar dig med Pholcs förhållningssätt där du drivs av viljan att alltid vara uttrycksfull, relevant, sofistikerad och informerad. Hos oss erbjuds rätt person mycket stora möjligheter att utvecklas.

För att lyckas i rollen som säljare hos Pholc tror vi att du har:
 • Några års arbetserfarenhet av försäljning inom B2B-försäljning.
 • Har arbetserfarenhet av att arbeta som resande säljare med Sverige som arbetsplats.
 • Intresse för design, inredning, mode och är estetiskt lagd.
 • Har arbetserfarenhet från närbesläktad bransch, från inrednings- eller arkitektbranschen.
 • Är genuint intresserad av att skapa långsiktigt hållbara relationer.
Krav:
 • Några års arbetserfarenhet av egen försäljning
 • B-körkort
Villkor:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse.
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning.
 • Tjänstgöringsort: Västra Götalandsregionen.
 • Fysisk närvaro på huvudkontoret i Jönköping: 8 dagar per månad.
 • Lön: Fast plus rörlig del.
 • Arbetstid: Heltid.
 • Resdagar per år: 100 dagar.
Sökord

försäljning, B2B, säljare, resande säljare, relationsbaserad försäljning, inredning och design.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Pholc. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdagen är 22 maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna linda.jarkvist@effektiv.se.