Säljare, kundansvarig laddboxar

Säljare, kundansvarig laddboxar

Vill du arbeta inom e-mobility och bidra till elektrifieringen av fordonsflottan i Sverige? Vi på PhaseBox har utvecklat en laddbox för laddbara bilar som är snygg, lättanvänd och effektiv. Produkten är konkurrenskraftig och har mycket stor potential. På PhaseBox är vi ett litet sammansvetsat gäng med korta beslutsvägar. Vi drivs av värderingar och långsiktigt tänkande. Det innebär att du kommer att bli en viktig del i vår organisation. Om du känner att detta kan vara något för dig, tveka inte att söka! Håll det så kort du vågar och fokusera på det som just du är duktig på.

Vad innebär detta för dig?
Du får arbeta med en riktigt stark produkt med unika egenskaper. Marknaden för laddning och laddboxar ökar varje år. Det innebär inte att produkten säljer sig själv, men du kommer att få goda möjligheter att göra ett bra jobb. Vi har en bra plattform för försäljning och service. Du kommer att möta mängder med trevliga kunder som kommer att imponeras av din produkt. Vi jobbar som ett lag och du kommer hela tiden att ha starkt stöd från teamet. En för alla, alla för en.

Vad skall du jobba med?
Du arbetar med företag och personer som sysslar med laddning och laddboxar. Det kan vara allt från enskilda installatörer till fastighetsbolag. Vi använder en stor distributör och du kommer att jobba nära dem med att demonstrera, ta upp order, följa upp, kontakta kunder, boka möten etc. Här är det viktigt att du kan jobba självständigt, att du är social, ärlig och har en ödmjuk attityd. Du kommer snabbt att få mängder med nya kontakter och en viktig uppgift blir att underhålla dessa kontinuerligt. Du följer upp och ser till att kundernas frågeställningar besvaras.

Vad krävs mer?
För att lyckas hos oss är det bra om du har erfarenhet av försäljning och att hantera kunder. Kompetens inom el/teknik, eller motsvarande erfarenhet värderas högt. Du måste ha körkort. Du kommer att jobba i Göteborgsområdet så det är naturligtvis bra om du bor i närheten. Inför en anställning hos oss på PhaseBox genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan

Inför rekrytering arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi går igenom ansökningar kontinuerligt och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om PhaseBox är du välkommen att kontakta Mikael på telefon 0708 302212.
Mer info
Telefon 0708302212
Email Mejla PhaseBox AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://phasebox.se
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har utvecklar och säljer PhaseBox One, kanske den snyggaste och smartaste laddboxen för laddning av elbilar. Vi har kontor och tillverkning i Malmö.