Servicetekniker till Pfeiffer Vacuum Scandinavia AB

Servicetekniker till Pfeiffer Vacuum Scandinavia AB

Om kundföretaget

Headquartered in Asslar, Germany, Pfeiffer Vacuum is one of the world's leading providers of vacuum solutions. In addition to a full range of hybrid and magnetically levitated turbo pumps, the product portfolio comprises backing pumps, measurement and analysis devices, components as well as vacuum chambers and systems.

Founded in 1890, Pfeiffer Vacuum is active throughout the world today. The company employs a workforce of some 2,900 people and has more than 20 subsidiaries.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 42 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Detta är en serviceroll för dig som vill arbeta med ett starkt varumärke och uppskattade produkter samt erbjuda förstklassig service. Du kommer arbeta i en miljö där du har allt stöd du kan behöva men också förtroende att arbeta under eget ansvar. Du kommer arbeta i en trygg organisation med lyhörda chefer där dina ideér uppskattas.

Dina arbetsuppgifter består av felsökning, underhåll och reparation. Arbetet omfattar teknikområdena vakuumteknik, mekanik och till viss del elektronik.

Du erbjuds en gedigen introduktion med utbildning inom teknikområdena. Du får möjlighet att lära av en erfaren kollega och gå på produktutbildning i både Tyskland och Frankrike.

Du ansvarar för dina tilldelade kunder och erbjuder flexibla och skräddarsydda servicelösningar.

I samarbete med admin beställer du reservdelar och förbrukningsmaterial nödvändiga för servicetillfällena. I samråd med admin och servicechef håller du även lagret aktuellt.

I förekommande fall kontaktar du aktivt dina kunder för att undersöka behovet av service eller fånga upp behovet av nya produkter.

Du kommer vara baserad i Göteborg. Eftersom kunderna finns på flera orter förekommer en del resor.

Din profil

Erfarenhet och utbildning:
  • Du har erfarenhet av teknisk service och förståelse för elektronik
  • Troligtvis har du en teknisk utbildning
  • Du har datorvana och är bekväm med programmen i Office-paketet
Som person är du:
  • Vi tror att du är en person med stort tekniskt intresse och kunnande
  • Du är serviceminded och mår bra av att hjälpa andra
  • Du är trygg i dig själv och har en positiv inställning
  • Eget driv och arbetsvilja värdesätts högt
Övrigt:
- Du kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska
- Du innehar B-körkort och bil
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 24 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se