Serviceingenjör till PetroBio AB, Sverige

Serviceingenjör till PetroBio AB, Sverige

PETROBIO contribute globally and locally to a better environment and better climate for future generations.

Resande serviceingenjör - Brännarteknik

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett varierat arbete och med mycket kundkontakter? PETROBIO erbjuder dig en roll med mycket frihet under ansvar där du kommer att utvecklas brett inom avancerad brännarteknik.

Som resande serviceingenjör utgår du hemifrån, gärna kring våra befolkningstäta områden någonstans i Sverige, eller från vårt moderna huvudkontor i Göteborg.

Vi erbjuder

Vi har en öppen och dynamisk arbetsplats med högt tempo och engagerade kollegor. Du får ett flexibelt arbete med långsiktig teknisk kompetensutveckling och för att ge dig rätt förutsättningar har vi en introduktionsplan om vår verksamhet och produktportfölj. Idag arbetar drygt 20 personer i verksamheten varav ungefär en tredjedel är tekniker. Många av kollegorna har arbetat länge i företaget och delar gärna med sig av sin kompetens.

Om tjänsten

Som serviceingenjör hos oss, blir du en del av vårt duktiga Serviceteam. Tillsammans ansvarar ni för driftsättning, underhåll och service av PETROBIOs egenutvecklade brännare och tillhörande utrustning för förbränning. Arbetet är i hög grad praktiskt och självständigt. Dina uppdrag sträcker sig oftast mellan 1-5 dagar i omfattning. Du genomför också delar av servicen genom fjärrsupport, men större delen av din arbetstid är du ute hos våra kunder på fältet. Våra kunder finns främst i Skandinavien och Europa.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Högskoleutbildning, gärna sjöingenjör eller likvärdig utbildning inom relevant område såsom el, styr & regler eller automation
  • Tekniskt intresse och erfarenhet av tekniskt arbete inom el, mekanik, automation eller hydraulik
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, kunskaper i tyska är meriterande
  • Körkort behörighet B
  • Hanterar Word och Excel obehindrat och är van vid digitala miljöer
  • Har du erfarenhet av eller intresse inom programmering är det meriterande
Du är en ansvarstagande, metodisk problemlösare som drivs av att utföra ett bra arbete med hög servicenivå. Du planerar, strukturerar och levererar dina åtaganden med kunden i fokus. Du trivs i sociala sammanhang och bygger förtroende hos våra kunder.

Kontakt och ansökan
I denna process samarbetar med Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta Johan Ohlander på 040-6606721 eller Mattias Lyckberg på 031-7045172.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PETRO BIO AB är ett ingenjörsföretag som grundades 1964 och har varit i Stena-familjens ägo under större delen av tiden fram till 2018, då det belgiska multinationella pannföretaget VYNCKE tog över ägandeskapet. PETROBIO är ett högteknologiskt företag som tillhandahåller innovativa förbränningslösningar för fasta, flytande och gasformiga bränslen. PETROBIO vill vara en ledande aktör i arbetet att ställa om till fossilfri kraft- och värmeproduktion. Som företag erbjuder vi dig frihet och förtroende att förverkliga dina idéer i praktiken. Med dig ombord vill vi driva på konverteringstakten av fossila bränslen.