Petro Bio söker automationsingenjörer

Petro Bio söker automationsingenjörer

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör hos Petro Bio kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av delprojektledning :
  • Programmering av industriella styrsystem, där de främst arbetar med fabrikaten Siemens och ABB
  • Stötta säljavdelningen med möjliga automationslösningar - Programmering av HMI och Citect SCADA system
  • Skapa funktionsbeskrivningar och även driftsättning av produkter hos kund Tjänsten passar dig som trivs att arbeta i en bred roll, där man ständigt ställs inför nya utmaningar. Du ska vara nogrann i ditt arbetssätt, men också trivas att möta kunderna och ha ett naturligt servicetänk.
Tjänsten är en heltidstjänst med arbetstiderna är kl. 8-17 och möjlighet till flextid. Det kommer även tillkomma vissa resdagar.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör eller har läst en yrkesutbildning och haft praktik inom relevant område, du bör ha erfarenhet av att ha arbetat med PLC-pogrammering eller elkonstruktion sedan tidigare. Körkort och tillgång till egen bil är även ett krav för rollen. Detta är den perfekta möjligheten att ta steget in i en roll där man får en bred kunskapsbas och kommer in i ett härligt växande bolag! Som person tror vi att du är engagerad, problemlösande och ser utmaningar som en väg att lära sig något nytt. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till det mest spännande företaget i Sverige när det gäller att jobba med förbränningsteknik. Vi söker nu dig som vill jobba som processingenjör i vår teknikorganisation. Vi är ett företag med 35 anställda och vi arbetar tillsammans i en platt organisation med korta beslutsvägar. Företaget grundades 1964 och har sedan starten varit det ledande företaget i Sverige med leveranser av brännare. Vi erbjuder ett fritt och ansvarsfullt arbete i team av engagerade och skickliga medarbetare samt goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och internationell bransch. Våra kärnprodukter är brännare och brännarstyrning i storleksordning 2MW - 50MW. Vi har brännare för alla på marknaden förekommande bränslen, men fokus ligger på att hjälpa våra kunder att konvertera till förnyelsebara bränslen. Vårt leveransomfång är från enskilda brännare till kompletta panncentraler, inkl. bränslehantering, panna och bygge. All försäljning sker i projektform och leveransen är helt kundunik. Vår marknad har Norden som bas, men försäljning sker över hela världen.