ICA Supermarket Boström söker en Kallskänka!

ICA Supermarket Boström söker en Kallskänka!

Om Tjänsten
Nu söker ICA Supermarket Boström en kallskänka. Vi söker dig som är samarbetsvillig och noggrann i ditt arbete och som har tidigare erfarenheter av arbete som kallskänka. I rollen som kallskänka kommer du att arbeta med avdelningens dagliga drift samt med produktion. Produktionen består av smörgåstårtor, uppläggningsfat, salladsbar, mackor och kalla röror. Det innefattar ingen tillagning av varm mat i tjänsten. För att du ska passa för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du känner dig trygg i din roll som kallskänka samt att du är självgående i ditt arbete. Det är viktigt att du tycker om ordning och reda samt att du är strukturerad.

Om Dig
Vi söker dig med stort mat intresse och som har tidigare erfarenhet av produktion. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med egenkontroll och säker livsmedelshantering. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i livsmedelsbutik. Tjänsten omfattar 30 timmar per vecka. Tidiga morgnar kommer att förekomma.

Om Butiken
ICA Supermarket Boström är en stor Supermarket både sett till yta och utbud. Här kan du handla allt du behöver både i vardagen och till fest. Besök caféet och njut av bageriets egenbakade bullar och kakor, köp chark och ost till helgen eller varför inte beställa en smörgåstårta till festen. Hos ICA Supermarket Boström görs det mesta från grunden. Välkommen in!

Tjänsten tillsätts omgående enligt överenskommelse.

Butikens öppettider är 07-23 alla dagar.

Om oss
Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Bemannica AB. Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se och följ oss på Facebook för de senaste nyheterna!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Personalica har sin grund i Bemannica AB som ett fristående bemanningsföretag. Personalica är annonsportal riktade mot individer som vill jobba på ICA-butik, men Personalica och Bemannica AB är helt fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Personalica startades 2016 utifrån behovet av en samlad plattform för mötet mellan kandidater och ICA-butiker.

Idag arbetar tre rekryterare aktivt med att erbjuda annonsering och rekrytering till ICA-butiker i hela Sverige. Detta för att du som arbetssökande ska ha så stor chans som möjligt att hitta din drömtjänst, och att du som butiksansvarig ska ha möjlighet att anställa den bästa personalen för just din butik.