Receptionist sökes på deltid

Receptionist sökes på deltid

Skulle du beskriva dig själv som noggrann och serviceminded? Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill du jobba som receptionist inom den trygga offentliga sektorn? Då har du hittat rätt!

Beskrivning

Perido söker just nu en receptionist till vår kund, en stor aktör som verkar inom den offentliga sektorn. Just nu letar de efter förstärkning till sina kontor i centrala Göteborg.

I rollen som receptionist kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att möta gäster med ett leende och att guida dem rätt. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot leveranser från bud, koppla telefonsamtal och att sköta posthantering. Du kommer jobba på deltid, med en sysselsättningsgrad mellan 25-50 %.

Vi söker dig som är serviceinriktad och brinner för att sprida glädje. Dina styrkor ligger i ditt sinne för ordning och reda samt i din ansvarskänsla. Din prestigelöshet medför att du kan arbeta både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor. Vi tror att du som söker tidigare har arbetat inom servicebranschen och det är även meriterande om du tidigare arbetat inom offentlig sektor.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet inom serviceyrke
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom offentlig sektor
  • Erfarenhet som receptionist
Omfattning och tillträde

Deltid, konsultuppdrag i 1 år med goda chanser till förlängning. Tillträde enligt avtal.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 2 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 99877 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se