Däckskiftare till Borås och Göteborg

Däckskiftare till Borås och Göteborg

Tjänstebeskrivning

Nu närmar sig högsäsong för däckbyte och PerformIQ letar därför efter dig, vår nya stjärnkonsult. Här får du som har en annan huvudsaklig sysselsättning (som studier/idrottskarriär, annat arbete eller eget företag) möjlighet att prestera även i arbetslivet. Arbetsuppgifterna innebär däckskifte, tvätt och lager.

Vi söker dig som är social, engagerad och prestigelös. Du bör ha en känsla för det mekaniska.

Svenska i tal och skrift är ett krav. Arbetet innefattar tunga lyft så du måste gilla att arbeta med kroppen. Har du erfarenhet från däckskifte ser vi det som meriterande.

Övrigt

Start: v.41 alt. v.42
Omfattning: Heltid, v.41-46
Arbetstid: Mån - fre, 07-17
Plats: Borås / Göteborg

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: däckbyte, däckskifte, lager, tvätt
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.