Tekniskt intresserad medarbetare

Tekniskt intresserad medarbetare

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Letar du efter en rolig och utmanande tjänst? Är du äventyrlig av dig och har en naturlig drivkraft? Då kanske du är den vi söker för rollen som junior krantekniker utan tidigare erfarenhet till vår kund i Göteborg? Här får du chansen att prova något nytt och verkligen utmanas!

PerformIQ söker för kunds räkning en tekniskt intresserad medarbetare som utgår från Göteborg men arbetar ute på fältet tillsammans med kollegor på kundernas arbetsplatser. Vi söker efter dig som inte är höjdrädd, innehar social kompetens och drivs av äventyret som tjänsten innebär. I denna roll krävs inga förkunskaper utan här börjar du från grunden och får all utbildning inom tjänsten.

Tjänsten passar dig som stimuleras av ett självständigt arbete där du får vara högst delaktig i beslutsprocesserna samt som vill arbeta i ett högt arbetstempo och är lösningsorienterad. Du som söker är inte är höjdrädd utan ser det som spännande med en varierad arbetsmiljö.

Personprofil

För att lyckas i rollen krävs vidare:
  • Engagemang, viljan att lära, driv och nyfikenhet
  • Innehar B-körkort
  • Svenska och engelska flytande
Meriterande om du har:
* Tekniskt intresse för reparationer eller dylikt

Hos kunden har du trygga anställningsvillkor och där prioriteras alltid arbetsmiljö och säkerhet. Inom företaget finns stora möjligheter att utvecklas med hjälp av bland annat olika utbildningar internt samt externt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som krantekniker hos vår kund. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, måndag-fredag
Plats: Göteborg

Om PerformIQ

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Helena Bergström på mailadress helena.bergstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.