Självgående kundmottagare till byggbranschen

Självgående kundmottagare till byggbranschen

Tjänstebeskrivning

Är du en serviceinriktad lagspelare? Har du erfarenhet från butik/lager och vill du arbeta i en kundorienterad organisation som expanderar? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som kundmottagare!

PerformIQ söker nu en kundmottagare för anställning hos en av våra kunder i Göteborg. Vår kund är en grossist av teknisk isolering som nu är i en expansiv fas. Förtaget finns på 6 orter i Sverige och har omkring 40 anställda, varav 7 personer i Göteborg. Organisationen kännetecknas av en vänskaplig och serviceinriktad kultur där kunden står i fokus.
I tjänsten som kundmottagare ansvarar du för att ta emot och hjälpa kunder i butik och på telefon. Kunderna är hantverkare och du svarar på frågor om bland annat produkter och priser. Du kommer till exempel att:
  • Ta emot och registrera ordrar
  • Se till att rätt produkter levereras i rätt tid till kunden
  • Vara behjälplig med orderplockning, lastning och planering av körschema
Vi hjälps alla åt i arbetet, du kan därför komma att få utföra andra förekommande arbetsuppgifter på filialen.

Krav på person

Vi söker dig som är serviceinriktad och flexibel för att kunna erbjuda kunderna en bra kontakt. Vi tror att du tidigare har arbetat på lager eller i en yrkesbutik och har erfarenhet av orderhantering. Vi ser att du som söker är självgående i ditt arbete. För att lyckas i rollen som kundmottagare krävs vidare att:
  • Du är en handlingskraftig problemlösare som får saker och ting gjorda
  • Du är ansvarsfull och initiativtagande
  • Du har B-körkort, har du truckkort är det meriterande
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundmottagare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Januari
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid: 7-16
Plats: Östra Göteborg

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 feb (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.