Lagermedarbetare till kund i Landvetter

Lagermedarbetare till kund i Landvetter

Tjänstebeskrivning

PerformIQ letar nu efter dig, vår nya stjärnkonsult inom lager och logistik. Din roll i teamet är att komma in som en ny målgörare och på sikt bli en vass nyckelspelare i laget. Här får du som har en annan huvudsaklig sysselsättning (som studier/idrottskarriär eller eget företag) möjlighet att prestera även i arbetslivet. Vi söker dig som har truckkort, vill arbeta fysiskt och jobba på lager i Landvetter.

Du kommer att arbeta en eller flera dagar i veckan med start så snart som möjligt och tills vidare.

Här får du som vill arbeta inom lager en stor möjlighet. Du får chansen att vara noggrann och plocka ordrar till kund. Arbetet innefattar delvis truckkörning och är en bra första skola inom logistiken. Vi söker efter dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och mot tydligt uppsatta mål. Det är viktigt att du som söker denna tjänst är målinriktad, stresstålig och trivs med att arbeta med kroppen, då arbetet är fysiskt krävande. Du är effektiv och noggrann i ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten krävs vidare:
  • Truckkort (behörighet A1-4, B1-4)
  • AHS (Annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis: annat arbete, studier, idrottskontrakt eller eget företag)
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Vardagar 06-09.30 alt. 17-21.30
Arbetsplats: Landvetter

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: lager, truck, plock, terminal, truckkörning, truckkort,

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.