Customer Success Agent/Kundtjänst med passion för ekonomi

Customer Success Agent/Kundtjänst med passion för ekonomi

Tjänstebeskrivning

Brinner du för service? Klapprar ditt hjärta lite extra hårt för ekonomi? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som Customer Success Agent hos SpeedLedger!

SpeedLedger kännetecknas av en inkluderande och härlig sammanhållning där laget går före jaget. Nu söker vi två nya serviceinriktade kollegor.

I rollen som Customer Success Agent är du en del av ett stöttande team. Ni arbetar tillsammans för att erbjuda SpeedLedgers kunder service i toppklass. Du kommer att serva företagskunder från små företag och föreningar på telefon, mejl och via chatt. Du ger råd i allt mellan himmel och gjord inom bokförings- och systemfrågor, vilket innebär att du ständigt utmanas och får lära dig nytt.

Krav på person

Vi söker dig som har lite koll på vad debet och kredit är. Du som gärna vill lära dig, är också varmt välkommen att söka. Vi ser att du som söker har arbetat med service sedan tidigare och tycker om att hjälpa kunder och kollegor. För att lyckas i rollen krävs vidare att:
  • Du är en positiv energispridare som vill ha kul på jobbet
  • Du är modig och vågar utmana dig själv genom att lämna din comfort zone
  • Du gillar att vara en del av ett lag som utvecklas tillsammans
Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet eller sport du utövat, på vilket sätt det har format dig som person och hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Customer Success Agent.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid tillsvidare, 6 månaders provanställning
Arbetstid: Kontorstider, arbete kvällstid kan förekomma
Plats: Centrala Göteborg

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alva Grell på 073-353 75 36. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SpeedLedger erbjuder molnbaserade tjänster inom bokföring och fakturering till Sveriges alla småföretagare och föreningar. Tjänsten förenklar vardagen för våra kunder genom att automatisera rutinuppgifter, ge smarta förslag och finnas till hands när kunden har funderingar runt sitt företagande.

Den innovativa produkten SpeedFeed hjälper kunderna effektivisera fakturahanteringen via smarta uppladdningstjänster för fakturor. Tillsammans med de ledande affärsbankerna skickar tjänsten underlag för finansiering, distribuerar e-fakturor och ordnar med pappersfakturor. SpeedLedger grundades år 2000 och har idag cirka 70 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Läs mer på www.speedledger.se.

Sökord: kundtjänst, customer service, ekonomi, redovisningsekonom, ekonomiassistent