Butikssäljare till väletablerat företag

Butikssäljare till väletablerat företag

Tjänstebeskrivning

Söker du efter ett extrajobb inom butik? Är du en fena på kundservice? Perfekt!

Erbjudande och arbetsuppgifter
PerformIQ erbjuder nu dig ett jobb i butik som extra/behovsanställd på ett väletablerat företag med flera butiker i Göteborg. Du kommer att ingå i ett team som präglas av stor lagkänsla och ett företag som bryr sig om sina anställda. I rollen som butikssäljare kommer du bland annat att hjälpa till i kassan, ta emot leveranser, lägga in order och hjälpa till med företagets inventering.

Personprofil
Vi söker dig som är initiativtagande och social. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och kundbemötande kommer naturligt för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i butik eller lager samt om du har ett intresse för teknik.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butikssäljare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Arbetstid: 6.30-16.00, arbetstider kan komma att variera
Plats: Göteborg med omnejd

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: butik, butikssäljare, säljare, teknik, lager, kund, kundbemötande, inventering, kassa

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.