Administratör på deltid

Administratör på deltid

Tjänstebeskrivning

PerformIQ letar nu efter dig, vår nya stjärnkonsult inom administration. Här får du som har en annan huvudsaklig sysselsättning (som studier, idrottskarriär, annat arbete eller eget företag) möjlighet att prestera även i arbetslivet. Arbetet innebär enklare administrativa uppgifter där telefon och mail blir ett dagligt verktyg för dig. Du kommer få chansen att arbeta flera dagar i veckan. Arbetstiderna skiljer sig från kund till kund men är primärt på vardagar under ordinarie arbetstid.

Krav på person

Vi söker dig som är social, engagerad och prestigelös. Arbetet utförs efter behov där du både jobbar efter schemalagda tider samt blir inringd med kort varsel, därför är det av stor vikt att du är flexibel med tider. Utöver detta har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill komplettera den med ett arbete inom administration.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat.

Övrigt

Start: Vid behov
Omfattning: Vid behov/deltid/heltid
Arbetstid: Varierande
Plats: Göteborg med omnejd

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.