Krantekniker till Uperio i Göteborg

Krantekniker till Uperio i Göteborg

Letar du efter nästa utmaning i karriären? Har du tidigare erfarenhet av industri, bygg eller el? Då kanske du är den vi söker för rollen som krantekniker till Uperio Kran! På Uperio Kran siktar vi dagligen mot nya höjder med höga krav på ansvarstagande och säkerhet. Hos oss kommer du att arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta medarbetare.

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för Uperio Krans räkning en krantekniker som utgår från Göteborg men arbetar ute på fältet tillsammans med kollegor på kundernas arbetsplatser. Vi söker efter dig som inte är höjdrädd, innehar stor social kompetens och vill ha en viktig roll i samhällsbyggnationen tillsammans med Uperio Kran. Du kommer serva, reparera och montera kranar på Uperio Krans kunders olika siter runt om i ditt tjänsteområde. Tjänsten innefattar dagsresor till exempelvis Varberg, Skövde och Jönköping vilket ställer krav på dig som söker att du inte har några problem med tjänsteresor, oftast över dagen. Tjänsten innefattar cirka 10-15 övernattningar per år.

Du kommer i rollen som krantekniker att:
  • Etablera, reparera och underhålla kranar ute hos våra kunder.
  • Lasta och lossa material som levereras till och från våra kunder.
  • Utgå från Göteborg men även arbeta med etableringar på andra orter i Sverige.
Tjänsten passar dig som stimuleras av ett högt arbetstempo och är lösningsorienterad samt inte är höjdrädd då tjänsten som krantekniker innefattar arbete på hög höjd. Tjänsten, som innefattar höghöjdsarbete är fysisk vilket stället krav på dig som söker att du är i god fysisk form. Vidare så krävs det god social kompetens då arbete till stor del bedrivs direkt ute hos kunderna till Uperio Kran.

Krav på person
För att lyckas i rollen krävs vidare:
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande.
  • Med engagemang, viljan att lära, driv och nyfikenhet kommer du långt.
  • Innehar B-körkort
  • Svenska och engelska flytande
Vi ser det som meriterande om du har:
  • Erfarenhet från uthyrningsbranschen och arbetat i någon form av affärssystem.
  • Genomgått någon utbildning inom el, mekanik eller teknik.
  • Krankort
På Uperio Kran vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor och vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet. Vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som krantekniker på Uperio Kran. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag-fredag
Plats: Göteborg

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Teodor Nellvik på mailadress teodor.nellvik@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: krantekniker, göteborg, kran, montering, el, höjd
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.