Vi söker nu två drivna innesäljare till vårt kontor i Göteborg. Vi sysslar med distansförsäljning av industriförnödenheter till små och medelstora företag i hela Sverige.

Vi ska just dubbla vår personalstyrka och flyttar in i nya fräscha lokaler i centrala Göteborg. I vår strävan efter att lyckas med våra höga ambitioner söker vi dig som älskar försäljning. Du kommer få arbeta nära ledningen som kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss.

Vi har 30 års erfarenhet från branschen så man kommer till ett väloljat säljteam. Vi jobbar med välkända varumärken som tex Hitachi, Flex, Bgs, Condor, Alpen, Cat, Knipex, RUKO och Rhodius.

Vi kan lova att det är ett av världens roligaste jobb och ett av de mer utmanande.

Du ska ha lätt för dig att uttrycka dig på telefon samt ha en positiv inställning till dig själv och dina medmänniskor.

Vad du arbetar med idag spelar ingen roll, eftersom din personlighet avgör om du ska lyckas. Men vi kräver några grundläggande egenskaper. Du måste vara ärlig, vara beredd att jobba hårt och mycket samt ha bestämt Dig för att vara en av dem som ska lyckas här i livet.

Rätt person kan räkna med att komma upp i mycket goda inkomster.

Om Du tror Du har förstått vad detta handlar om och att Du skulle vara rätt person för jobbet så ring idag fram till 17:00 på tel 0709-700303 så bestämmer vi en tid för ett personligt sammanträffande.

Jobbet söker du via Ansök Nu-knappen.

Vi ser över urvalet löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Kent Eriksson
Telefon 0709-700303
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://perfectume.se/
Sista ansökningsdag 20 jan 2023 (43 dagar kvar)