Installationsledare

Installationsledare

Region Bygg Väst söker en Installationsledare, gärna inom El och/eller Styr, till våra byggprojekt med placering i Göteborg.

I rollen som Installationsledare bistår du med specialistkunskaper från anbudsskedet till garantibesiktning. Du har en rådgivande funktion gentemot platschefer och andra medarbetare i produktionen. Du arbetar bland annat med framtagande av systemlösningar, kalkyler, upphandling av installatörer, utvärdering av anbud, leda projekteringen av installationsanläggningen och ansvar för helheten av de installationstekniska lösningarna i projektet mm. Du medverkar också i produktionen och bidrar till att lösa installationsrelaterade frågor.

Du ingår i vår produktionsstödsgrupp, utvecklar rollen som installationsledare tillsammans med övriga installationsledare i regionen och rapporterar till produktionsstödschef.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, proaktiv, kommunikativ och bra på att samarbeta. Du ser helheten, är noggrann och strukturerad. Du känner dig trygg i sociala sammanhang då du kommer ha kontinuerlig kontakt med UE och flera projektteam. Du har en stark vilja att hjälpa till och att hitta bra kostnadseffektiva lösningar.

Utbildning och erfarenhet

Vi vill att du har teknisk utbildning på högskolenivå eller mångårig liknande relevant erfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet som konsult (inom el eller styr) eller som projekt- eller arbetsledare. En erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen är också positivt.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska.

PEAB Bygg Väst

Vår region är idag fördelad på åtta Arbetschefsgrupper, verksamma i Västra Götaland och Halland. Vi tror att specialisering är en nyckel till framgång. Våra projekt drivs av kompetent produktionsledning tillsammans med spetskompetens inom bl.a. planering, projektering, installationsledning, KMA, logistik, och inköp.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.