Peabs platschefer har alltid en central roll i projekten med ansvar för projektens utförande. Du driver självständigt dina projekt från planering och beredning till färdigt bygge. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten.

Utbildning och erfarenhet

Du har flerårig erfarenhet från byggbranschen i ledande befattning samt relevant teknisk utbildning. Du har erfarenhet från byggproduktion och har goda kunskaper inom projektekonomi. Har du erfarenheter från kalkylarbete är det en merit. Din samlade erfarenhet och dina personliga egenskaper som ledare är viktigare än formell utbildningsbakgrund.

Personliga egenskaper

Dina ledaregenskaper är goda och du är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är affärsinriktad, strukturerad, målinriktad och entusiasmerande till din läggning. Du passar bra in på Peabs värdeord; jordnära, utvecklande, pålitlig och personlig. Du vill växa och utvecklas i din yrkesroll.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. På våra arbetsplatser utför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande!
Mer info
Kontaktperson Sanna Klingström HR
Telefon 0705680553
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.