Miljö och energisamordnare

Miljö och energisamordnare

Peab Industri söker en Miljö-och energisamordnare. Tjänsten är på heltid och är ett föräldravikariat med start senast i april och beräknas pågå under ett år.

Du kommer främst att vara ett stöd åt Peabs affärsområde Industri och alla dess verksamheter där du ingår i en central organisation för kvalité, miljö och arbetsmiljö.
Att samordna, följa upp och informera våra medarbetare om nyheter och förändringar inom miljö och energi är en viktig del.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom miljö och energi eller på annat sätt förvärvat goda kunskaper inom området. Erfarenhet av samordning och hantering av miljödata är meriterande. Exempelvis:
  • Redovisning och rapportering till hållbarhetsredovisning och till myndigheter
  • Samordning i EPD (miljövarudeklaration), miljöbidrag och energikartläggning
Du ska kunna arbeta självständigt, vara noggrann, kunna utrycka dig väl i tal och skrift, ha god datorvana samt tycka om att skapa goda relationer. Tjänsten innebär en del resor.

Rekrytering sker löpande, så sök redan idag.
Mer info
Kontaktperson Susanne Björklund, KMA-chef
Telefon 0733-84 75 62
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.