Peab Grundläggning AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och många gånger tekniskt komplicerat arbete som innebär allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Inom Peabkoncernen lägger vi grunden för hus, broar, hamnar och spår samt engagerar oss i hela produktionskedjan. Peab Grundläggning är ledande inom sitt område och du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

Peab Grundläggning Väst söker dig som har erfarenhet att arbeta med grävmaskin och vill arbeta med intressanta projekt i hela Västsverige. Vi är ett gott gäng som letar efter en till lagspelare!

Som maskinist hos oss kommer du få möjlighet att arbeta i både stora och små projekt i Västsverige. Vi har en modern maskinpark och som maskinist för laddgrävaren arbetar du i nära samarbete med borrmaskinisten. Du kommer arbeta både i och utanför maskinen. Du behöver ha förmåga till överblick och att se vad som behöver göras. Du gillar att ha ordning och reda.

För oss är det viktigt att du trivs bland människor då detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl kunder och leverantörer som maskinister, arbetsledare och platschefer.

Vi söker dig med grävmaskinistkort och vana att arbeta med grävmaskin. Arbetet ställer krav på att du gillar förändringar och kan se nya lösningar då arbetet ibland måste planeras om när något oförutsett inträffar.

Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då du kommer hantera bland annat ritningar och pålprotokoll. Körkort med tillgång till bil är ett krav då resor förekommer i tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Andreas Berntsson Arbetschef
Telefon 0725333142
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.