Kalkylingenjör

Kalkylingenjör

Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Trivs du med att vara en i laget? Har du erfarenhet av Anläggnings- och Grundläggningsprojekt? Då kan rollen som Kalkylingenjör på Peab Grundläggning vara helt rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Vi söker nu en kalkylingenjör till Väst med placeringsort Göteborg. I rollen erbjuds du en omväxlande vardag med ansvar att driva hela kalkylprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförlag. Du får en central funktion genom att du säkerställer att arbetet bedrivs utifrån företagets affärsplan och övergripande mål.

Vi söker dig som vill vara med och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden. Du kommer tillhöra Peab Grundläggning och rapportera till arbetschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Upprättande av anbuds- och kontraktskalkyler
  • Ansvarar för dokumentation och uppföljning
  • Stödjer platschefen i tekniska och ekonomiska frågor i projektet
  • Kontakt med kunder och underentreprenörer
Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, gärna ingenjör. Vi ser gärna att du har 5-10 års erfarenhet inom branschen, fördelaktigt med bakgrund inom anläggning eller grundläggning.

Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer. Du är drivande, kundorienterad men samtidigt mycket organiserad och strukturerad.

Du kommer få stimulerande arbetsuppgifter och yrkeskunniga kollegor med hög teknisk kompetens. Detta ger dig goda förutsättningar att lyckas som kalkylingenjör hos oss.

Din ansökan

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Vi erbjuder
Mer info
Kontaktperson Andreas Berntsson Arbetschef
Telefon 0725333142
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.