Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom injektering, spontning, pålning, borrning och grundförstärkning.

Nu söker vi söker dig som tidigare arbetat inom bygg eller anläggning och som är intresserad av att arbeta med injekteringsarbete, såväl keminjektering som cementinjektering. För att förstå vad det handlar om så kan du besöka Peab Grundläggning AB:s hemsida (peabgrundlaggning.se) för ytterligare information om vår verksamhet.

Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få.

Den person vi nu är på jakt efter kommer tillhöra vår lokala injekteringsverksamhet i Väst med utgångspunkt från Göteborg men arbete på annan ort förekommer.

Vi jobbar framför allt med injektering i betong för att täta sprickor, vattenläckage, hissgropar mm.

Injekteringen ingår som en del i vår arbetschefsgrupp Specialteknik. Där arbetar vi också i större projekt över längre tid där du som injekterare kan komma att arbeta med in-situ-sanering av förorenad mark.

Du som person är engagerad och kan både arbeta självständigt och i arbetslag. Vidare är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet från injektering är mycket meriterande.

På sikt strävar vi efter du ska kunna arbeta självständigt med dessa arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag till denna tjänst är 2022-10-20.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Andreas Johansson, Arbetschef 0722-15 46 10

Jan Söderlund, HR 0733-37 53 52
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.