Arbetsledare Grundläggning

Arbetsledare Grundläggning

Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag.

Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område. Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en stabil verksamhet. Vi fortsätter nu att bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver i Göteborg stärka upp med en Arbetsledare till vår grupp inom grundläggning.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Vill du dela med dig av din kompetens och erfarenhet och bidra till andra personers utveckling? Vill du få möjlighet att utvecklas själv som ledare och medarbetare?

Då ska du söka till oss!

Som Arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet för våra yrkesarbetare. Du ansvarar för ett projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner. Du ansvarar för den dagliga produktionen i ditt projekt, vilket innebär att du behöver kunskap om tekniska lösningar, både före och under projektet.

Du kommer arbeta med ett erfaret och yrkeskunnigt team av tjänstemän och yrkesarbetare. Som arbetsledare planerar, leder och fördelar du det dagliga arbetet. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Som arbetsledare hos oss har du en viktig roll för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led. Du rapporterar direkt till platschefen.

Projekten kan ibland vara utanför närområdet varför du måste kunna resa och övernatta på annan ort.

Vi tror du har minst 3-5 års erfarenhet i branschen samt relevant teknisk utbildning, eller ha annan motsvarande arbetslivserfarenhet.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck och har lätt för att skapa förtroende.

Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift, samt är körkort för personbil ett krav.

Har du frågor får du gärna kontakta arbetschef Anders Berntsson 072-5333142 - andreas.Berntsson@peab.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.