Snickare/Träarbetare

Snickare/Träarbetare

Peab Byggservice växer och vi behöver nu utöka vår hantverkarstyrka i Göteborgsområdet! Hos oss får du en trygg anställning och mycket eget ansvar. Har du dokumenterad utbildning inom bygg samt erfarenhet av byggservicearbeten? Sök jobbet redan idag!

Om jobbet

Att arbeta inom Peab Byggservice innebär ett varierat arbete då vi utför många olika typer av projekt. Vi jobbar bland annat med:
  • Om- och tillbyggnader
  • Reparationsarbeten
  • Kontorsanpassningar
  • Försäkringsskador
  • Köksmontering
Just nu söker vi snickare till två grupper, en grupp som främst jobbar med projekt och en grupp som jobbar med köksmontering. I projektgruppen utförs arbetet många gånger i pågående verksamheter och de som arbetar med köksmontering utför sitt arbete hemma hos privatpersoner, därför ser vi att du är en ansvarstagande och flexibel person med en social förmåga. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där man främst arbetar tillsammans med andra (vanligast två och två), varför vi ställer krav på att du är en lagspelare och har en god samarbetsförmåga. Peab Byggservice strävar efter att ha nöjdast kunder i branschen och vill att våra medarbetare alltid strävar efter att göra det lilla extra!

Din profil
Då arbetet är varierat ser vi att du som söker tidigare har arbetat med byggservicearbeten. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma med oss är det av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande och har ett serviceinriktat arbetssätt.

Det är ett krav för tjänsten att du:
  • har B-körkort
  • erfarenhet som snickare med yrkesbevis
  • talar flytande svenska
Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning. Peab Byggservice erbjuder sina medarbetare en trygg anställning med bra utvecklingsmöjligheter samt personal- och friskvårdsbidrag som uppgår till 5000 kr/år.

Vill du arbeta i ett jordnära företag som brinner för byggservice? Välkommen att skicka in din ansökan!

Sökord: Snickare, Byggare, Bygg, Anläggning, Montör, Köksmontör, Reparatör, Reparation, Hantverkare, Träarbetare, Carpenter, Builder
Mer info
Kontaktperson Cecilia Nagy
Telefon 0725 33 50 06
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.