Erfaren Entreprenadingenjör

Erfaren Entreprenadingenjör

Vill du vara med och utveckla Peab Byggservice? Trivs du med att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar? Då kan detta vara jobbet för dig!

På Peab Byggservice arbetar vi i första hand med verksamhet av löpande karaktär, exempelvis underhålls- och reparationsarbeten. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Ett annat kännetecken för oss är att vi ofta utför arbeten i kvarboende miljöer samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Om tjänsten
Byggservice entreprenadingenjörer har ett nära samarbete med Platschefer och Arbetschefen och du är en viktig länk mellan företaget och beställaren. Du ansvarar för projektering i både mindre och större skala, du gör inköp utanför avtal samt större avrop, du skapar kalkyler och projektplaner för anbud och byggserviceprojekt och du författar anbud och samlar in referenser och bilagor till dessa. Du ansvarar för dokumentation och uppföljning, driver på och stöttar Platschefen vid problem och du stöttar i såväl tekniska som ekonomiska frågor i projekten.
Våra entreprenadingenjörer är delaktiga i hela projektet och har kontakt med våra kunder, samarbetspartners och de som arbetar i vår produktion. Vi månar om våra relationer och ser att du har en hög känsla för att ge support och service.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från liknande tjänst. Har du kanske arbetat som platschef på ett mindre företag?Tjänsten innebär att du arbetar självständigt med flera olika projekt samtidigt. Detta ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat och att du kan prioritera och hålla tidsramar. Tjänsten kräver även att du är bra på att samarbeta och inser värdet av goda relationer både externt och internt.
Mer info
Kontaktperson Peter Fahar
Telefon 0733-37 31 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.