Kundservicesamordnare till Peab Bostad

Kundservicesamordnare till Peab Bostad

Om tjänsten

Peab Bostad är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi är 150 medarbetare och har en omsättning på ca 9 miljarder. Vi söker nu en kundservicesamordnare till Peab Bostad i Väst med ansvar för kundservicesamordning i våra bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta arbetsuppgifter, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Som kundservicesamordnare kommer du ansvara för att arbeta proaktivt med vårt NKI-mål genom att medverka i slutskedet på Peab Bostad projekt och hantera ärenden efter att kunderna har flyttat in. En bostadsaffär är ofta en av de absolut största affärerna som en privatperson genomför och som kundservicesamordnare får du en viktig roll i det långsiktiga arbetet att skapa branschens nöjdaste kunder!

Arbetsuppgifter

Som kundservicesamordnare ansvarar du för att arbeta proaktivt med vårt NKI-mål. Tillsammans med sälj- och kundansvarig ser du till att kunden får ett bra bemötande och upplevelse under slutfasen i projekten. Som kundservicesamordnare kommer du att arbeta med Peab Bostads slutskede i projekten, från besiktning av lägenheterna tills att ansvarsperioden har löpt ut. Du kommer vara ansvarig för att följa upp och hantera Peab Bostads kundärenden efter att kunderna har flyttat in i sina bostäder. Du kommer även ha ansvar för att samordna och fördela uppgifter mellan dig och din KSS-kollega. Du har ett visst ekonomiskt ansvar och mäts på NKI och avslutade ärenden.

Du rapporterar till Säljchef och är placerad i Göteborg.

Kompetenser och personliga egenskaper

Det är av stor vikt att du har tidigare erfarenhet av kundservice och har ett lösningsorienterat sätt. Du är driven och brinner för att kunderna ska bli nöjda med sitt bostadsköp. Du kommer arbeta nära din KSS-kollega, projektledare, sälj- och kundansvariga, platschefer och arbetsledare så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som kanske har en liknande roll idag eller har några års erfarenhet av bostadsproduktion, du kan t.ex. ha arbetat som arbetsledare eller motsvarande. Du har viss byggteknisk kompetens och en god ekonomisk förståelse.
Då arbetet tidvis kan innebära att lösa svåra kundärenden är det även viktigt att du är tålmodig och pedagogisk. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa relationer, bemöta människor och att du håller en hög professionell nivå.
Dina kunskaper i svenska är mycket goda, i såväl tal som skrift. Du har god PC-vana och B-körkort.

Frågor

Har du frågor angående tjänsten kontakta:

Therese Lundh, regionchef, 0725-33 78 30
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.