Peab Anläggning i region Väst söker just nu en arbetsledare som vill ta ett stort ansvar för olika projekt och

bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning. Är du en person som uppskattar att få vara med där det händer? Då har du hittat rätt. Välkommen att bli en viktig och central del av vår verksamhet!

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare hos oss kommer du att ha en viktig och central roll med fokus på att leda både teamet och verksamheten framåt. Du kommer att ansvara för samordning av underentreprenörer, arbetsledning av våra egna yrkesarbetare och materialleveranser i projekten du verkar i. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid där din närmsta chef är arbetschefen men i det dagliga arbetet leds du av platschefen.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta nära produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt ansvara för arbetsledning, kvalitetssäkring, styrning och samordning av personal samt kontakt med underentreprenörer.

I jobbet ingår även att
 • ta fram arbetsberedningar
 • upprätta och stämma av tidplaner
 • ha kontakt med kunder och leverantörer
 • styra mot uppsatta lönsamhetsmål
 • leda den dagliga genomgången
 • delta i produktionsmöten
Vi söker dig som
 • har bygg/anläggningsteknisk utbildning
 • har tre till fem års erfarenhet av arbetsledande befattning alternativt annan ledarskapserfarenhet från olika former av entreprenadverksamhet och mark- och anläggningsarbete
 • har kunskaper inom relevant anläggningsområde
 • har arbetat med uppföljning av dagböcker samt ändrings- och tilläggsarbeten
 • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • har god datorvana
 • har B-körkort
 • har tillgång till bil
Du är en person med god förmåga att samarbeta och samverka med andra. Du tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter. Vi tror vidare att du som uppskattar att få vara med där det händer kommer att trivas extra bra som arbetsledare hos oss.

Du lämnar idéer och förslag på förbättringar på ditt eget arbetssätt. Du driver resultat och uppfyller mål. Arbetet kräver vidare att du är en person med god självinsikt om egna styrkor och svagheter. Du får ditt driv och din motivation av att nå resultat tillsammans med ditt team och att jobba med människor. Du är bra på att engagera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare.

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och har goda tekniska kunskaper.

Ansökan och övrig information

För kännedom genomförs regelbundna slumpvisa alkohol- och drogtester för samtliga medarbetare inom Peab Anläggning Väst.

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som KMA-samordnare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är gällande rekryteringsprocessen du välkommen att kontakta Filip Möller på telefonnummer: 0725-334 896. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Tom Nordlindh.

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.