Trainee anläggningsingenjör

Trainee anläggningsingenjör

Är du i början av din karriär som högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnadssektorn och vill vara med och utveckla branschen? Ta nu chansen och sök Traineeprogrammet hos oss på Peab Anläggning!

Om Framtidens Samhällsbyggare

Framtidens Samhällsbyggare är ett helt unikt traineeprogram som har utvecklats gemensamt av företag och förvaltningar inom Göteborgsregionen. Genom vårt samarbetskoncept formar vi framtidens medarbetare i ett gränsöverskridande program mellan samhällsbyggnadssektorns olika branscher, företag och kommunala verksamheter. Genom programmet ger vi dig chansen att utvecklas på ett sätt som sektorn behöver för att ta sig an framtidens byggande.

Trainee hos Peab Anläggning

Som trainee kommer du att få en tillsvidareanställning i Peab Anläggning. Under 14 månader ingår du i traineeprogrammet och genomför breddningsperioder i tre andra företag eller förvaltningar, samt deltar i ett utvecklingsprogram i kommunikation, grupputveckling och personlig utveckling. Genom att ingå i traineeprogrammet får du chansen att skaffa dig en helt unik erfarenhet och ett brett kontaktnät som kommer att ge dig fantastiska karriärmöjligheter inom hela sektorn.

Som trainee hos oss kommer du att bli anställd som anläggningsingenjör och ingå i vår infrastruktur grupp. Inom detta område ligger anläggning av vägar, järnvägar, broar, tunnlar och hamnar. Vi bygger även tyngre anläggningar åt exempelvis industrin och offentliga beställare. Som anläggningsingenjör arbetar du med att planera och driva framtida infrastruktursatsningar och du kommer att vara en naturlig del i vårt arbete ute i produktionen. Rollen passar dig som vill kombinera teknik, problemlösning och projektledning.

Om dig

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnadssektorn. Du har ett brinnande intresse för samhällsbyggnad med målsättningen att bidra till ett hållbart samhälle.

För att lyckas i ditt uppdrag är du en kommunikativ person som har lätt för att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du är utvecklingsorienterad, handlingskraftig och drivande i ditt sätt att arbeta.

Du har hög kapacitet och inlärningsförmåga, vilket innebär att du snabbt tar till dig nya saker. Du tycker om att tolka, ifrågasätta och komma med nya idéer och känner igen dig själv i följande egenskaper:
  • Kommunikationsförmåga
  • Samhällsengagemang
  • Samarbetsförmåga
  • Handlingskraftig
  • Förmåga att kritiskt reflektera
Tjänstens tillträdesdag är 1 september 2021.
Mer info
Kontaktperson Mia Mellbin, HR
Telefon 073-337 18 90
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 57 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.