Trainee Framtidens Samhällsbyggare

Trainee Framtidens Samhällsbyggare

Är du i början av din karriär som högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnadssektorn och vill vara med och utveckla branschen? Ta nu chansen och sök Traineeprogrammet hos oss på Peab Anläggning!

Om Framtidens Samhällsbyggare

Framtidens Samhällsbyggare är ett unikt traineeprogram som har utvecklats gemensamt av företag och förvaltningar inom Göteborgsregionen.

Genom vårt samarbetskoncept formar vi framtidens medarbetare i ett gränsöverskridande program mellan samhällsbyggnadssektorns olika branscher, företag och kommunala verksamheter.

Genom programmet ger vi dig chansen att utvecklas på ett sätt som sektorn behöver för att ta sig an framtidens byggare.

Trainee hos Peab Anläggning

Peab Anläggning är stolta över att få vara en del av detta program som ger ungdomar en unik erfarenhet och ett brett kontaktnät som kan öppna för fantastiska karriärmöjligheter inom hela sektorn.

Som trainee hos oss kommer du att få en tillsvidareanställning som anläggningsingenjör och få vara med i vårt arbete ute i produktion. Som anläggningsingenjör arbetar du med att planera och driva framtida infrastruktursatsningar och passar dig som vill kombinera teknik, problemlösning och projektledning.

Du kommer att ingå i vår infrastruktur grupp. Inom detta område ligger anläggning av vägar, järnvägar, broar, tunnlar och hamnar. Vi bygger även tyngre anläggningar åt exempelvis industrin och offentliga beställare.

Under 14 månader ingår du i traineeprogrammet och genomför breddningsperioder i tre andra företag eller förvaltningar, samt deltar i ett utvecklingsprogram i kommunikation, grupputveckling och personlig utveckling.

Om dig

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnadssektorn. Du har ett brinnande intresse för samhällsbyggnad med målsättningen att bidra till ett hållbart samhälle.

För att lyckas i ditt uppdrag är du en kommunikativ person som har lätt för att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du är utvecklingsorienterad, handlingskraftig och drivande i ditt sätt att arbeta.

Du har hög kapacitet och inlärningsförmåga, vilket innebär att du snabbt tar till dig nya saker. Du tycker om att tolka, ifrågasätta och komma med nya idéer och känner igen dig själv i följande egenskaper:
  • Kommunikationsförmåga
  • Samhällsengagemang
  • Samarbetsförmåga
  • Handlingskraftig
  • Förmåga att ha ett kritiskt reflekterande
Tjänsten tillträder 1 september 2020.
Mer info
Kontaktperson Louise Wassberg, HR-partner
Telefon 0730467450
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Trainee
Sista ansökningsdag 14 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.