Ledigt jobb som inköpare hos Peab i Göteborg

Ledigt jobb som inköpare hos Peab i Göteborg

Skulle du vilja vara en del av ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag? Känner du igen dig i våra värdeord jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss på Peab! Just nu söker vi en inköpare som drivs av möjligheten att utvecklas och att få ta eget ansvar. Är det du?

Arbetsuppgifter
Som inköpare hos oss kommer du att stötta vår produktion genom hela inköpsprocessen. Du arbetar tillsammans med produktionen och dina inköpskollegor mot uppsatta inköpsmål och bedriver taktiskt och operativt inköpsarbete. Dina geografiska arbetsområden kommer vara Göteborg, Skaraborg och Trestadsområdet. Du kommer även vara delaktig i att implementera, utveckla samt underhålla interna inköpssystem och processer.

I jobbet ingår även att
  • förhandla med leverantörer och entreprenörer, upprätta avtal
  • knyta och förvalta interna och externa kontakter
  • genomföra leverantörsutvärderingar
Vi söker dig som:
  • har minst tre års erfarenhet av inköpsarbeten.
  • har en teknisk eller ekonomisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör, eller likvärdigt
Rollen som inköpare kräver att du är strukturerad och resultatinriktad i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga samt har ambitioner och ett stort engagemang. Vidare är du en driven person som organiserar ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt. Du ser till att lösa eventuella problem som uppstår på vägen.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Det är meriterande om du..
  • har erfarenhet av bygg-/anläggningsbranschen
  • har B-körkort och tillgång till egen bil
  • har goda kunskaper inom entreprenadjuridik
Ansökan och övrig information:

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som inköpare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om befattningen är du välkommen att kontakta Adam Hill, ansvarig inköpschef och vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Filip Möller, ansvarig HR.

Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid
Mer info
Kontaktperson Adam Hill, Inköpschef
Telefon 0733-848743
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.