Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Bli vår nästa Entreprenadingenjör på Lokal marknad i Göteborg!

Om tjänsten

Nu söker PEAB Anläggning en erfaren entreprenadingenjör. Som Entreprenadingenjör arbetar du tillsammans med Arbetschef och ansvarar för förfrågningsunderlag, kalkylering, anbudsförslag samt administrativ- och ekonomisk uppföljning. Du har ett ansvarsfullt och varierande arbete där du tillsammans med Arbetschef och Platschefer upprättar anbudskalkyler och sätter budget. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktsadministration.

Andra arbetsuppgifter är att medverka vid framtagande av produktionskalkyl, projektplan, inköpsplan etc. samt att bistå Platschefen vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. I din roll ingår att bevaka uteliggande anbud samt annan marknadsbevakning. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Kravprofil

Teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör. Flerårig erfarenhet av byggproduktion, inköps- eller kalkylarbete. Goda kunskaper i Excel, kalkylverktyg och ekonomisystem. B-körkort och tillgång till bil.

Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas hos oss är du flexibel men samtidigt beslutsam. Du bör kunna arbeta självständigt på ett strukturerat sätt. Vi värdesätter om du som person är noggrann och lösningsfokuserad. Som Entreprenadingenjör kommer du även att fungerar som stöd till Platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i olika projekt och därför ser vi att du är bra på att kommunicera med andra såväl skriftligt som muntligt.
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Geografi: Göteborg med omnejd
Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta Peab för detta uppdrag.
Mer info
Kontaktperson Johan Ekberg, Arbetschef
Telefon 031-700 85 24
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.