Betongarbetare till Peab Anläggning i Göteborg med omnejd sökes!

Vi på Peab Anläggning Väst i gruppen industri och underhåll söker nu ytterligare en flexibel och samarbetsvillig betongarbetare som vill vara med och bidra till våra projekt i Göteborg med omnejd. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om tjänsten
Som betongarbetare hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans och strävar efter att tillvarata allas kompetens för att lyckas i våra projekt. Det dagliga arbetet innebär både att du jobbar i Göteborg med omnejd men det kan även förekomma arbete längre bort. Du kommer att ledas av arbetsledare i ditt dagliga arbete då platschefen oftast har flera projekt igång samtidigt. Platschefen blir din närmaste chef som du rapporterar till och din arbetstid är förlagd till dagtid.

Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande moment för den här tjänsten är mindre och större betongreparationer som kan innefatta kajarbeten och reparation av broar. Övriga arbetsuppgifter som ingår i tjänsten kan bestå av arbete så som formning, armering och bockning av järn samt gjutning av betongkonstruktioner.

Vi söker dig som har
  • yrkesbevis inom betong
  • byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från branschen
  • minst fem års erfarenhet av betongarbete, armering och formning
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • ett högt säkerhetstänk
  • B-körkort
  • tillgång till bil
Rollen som betongarbetare kräver att du är flexibel och samarbetsvillig i ditt arbete. Du är en självgående person som ser till att föra arbetet framåt. Vidare är du en noggrann person som är beredd att rycka in där det behövs även om det kan innebära att du kliver utanför dina vanliga arbetsuppgifter. Du är kompetent och skicklig i din yrkesroll.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete, erfarenhet från byggbranschen och erfarenhet av arbete med armering och formning.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Om Peab
Mer info
Kontaktperson Filip Möller, HR
Telefon 0725334896
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.