Junior Projektledare till Partillebo, Partille

Junior Projektledare till Partillebo, Partille

"Vår kunskap om kundens vardag, får nästa generation att välja hyresrätten/lokalen hos oss."

Junior Projektledare

Göteborg


Det händer mycket inom Partille kommun och Partillebo, man är under stark tillväxt. Det innebär en intensiv framtid, där flera stora intressanta projekt är under uppstart.

Vi behöver nu förstärka vår projektavdelning med en junior projektledare. Projekten som du kommer att arbeta med spänner över en bredd från bostäder, kontor, skolor, fastigheter för vård & omsorg till idrottshallar. Partillebo erbjuder dig en trevlig arbetsplats som har satsat på sin verksamhet under en lång tid. Det har resulterat i nöjda kunder och ett företag där medarbetare trivs och utvecklas.

"Jag har jobbat på Partillebo i 24 år och började på VVS avdelningen. Det är häftigt när man ser resultatet av sitt arbete växa fram från projektering till slutbesiktning. Inget projekt är det andra likt vilket ger nya utmaningar och stimulans.

Styrelsen har alltid haft ett långsiktigt mål för företaget viket har gjort Partillebo till en bra och stabil arbetsplats där arbetsgivaren är väldigt mån om personalen. Alla på Partillebo hjälps åt och strävar efter att bygga och förvalta våra fastigheter långsiktigt. "

- Fredrik Lund, Projektledare

Arbetsuppgifter
Projekten utvecklas och drivs alltid ur ett affärsmässigt perspektiv men har samtidigt fokus på samhällsnytta. Vi har en långsiktighet med allt vi gör och bygger för att förvalta på lång sikt. Du kommer att arbeta tillsammans med duktiga kollegor inom både drift och förvaltning som alla har lång erfarenhet inom fastighetsprojekt.
  • Leda och driva projekt i olika skeden från idé till färdigställande
  • I större projekt kommer du att arbeta som biträdande projektledare till en mer erfaren kollega
  • Ansvara för ekonomi och tidsplan
  • Vara avdelningens resurs i hållbarhetsfrågor
Din Profil

Du har några års erfarenhet av husbyggnadsprojekt. Att axla ett ansvar kommer naturligt för dig och du har lätt att se helheten i projekten.
  • Civil- eller högskoleingenjör med inriktning byggnadsteknik eller likvärdig
  • God förståelse för kalkyler och ekonomisk uppföljning av projekten
  • Kunskap om LOU är meriterande
Som person värdesätter du etik och moral, är prestigelös, noggrann och initiativkraftig. Du är kommunikativ, jobbar gärna i team och har förmågan att se hela affären. Skapar motivation och engagemang för ett gott samarbete både internt och externt.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Malou Magnusson 0707-58 87 45 eller Nicole Diener 0735-25 86 86 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Om Partillebo
Partillebo är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3 800 bostäder och ca 230 000 kvm lokaler i Partille kommun och är ca 70 anställda. Bolaget omsätter ca 700 mkr, och nyproducerar kontinuerligt. Våra kunder är vår viktigaste tillgång, att sätta kunden i fokus, är därför en självklarhet för oss. Genom ett omfattande kvalitets- och förbättringsarbete, svarar vi upp till våra kunders höga förväntningar på oss.

Sökord: projektledare, byggnadsteknik, entreprenad, väg & vatten, byggnandsingenjör,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.