HR-specialist till Parkeringstjänst Väst

HR-specialist till Parkeringstjänst Väst

Vill du jobba med HR på deltid? Vi söker nu en HR-specialist på deltid till familjärt bolag i Göteborg.

Vill du bygga en HR-funktion från grunden, med gott stöd från ledningen i ett välmående och familjärt bolag i Göteborg? Letar du dessutom efter en tjänst på 50%? Då ska du definitivt fortsätta läsa!

Vi på Parkeringstjänst Väst AB är parkeringsbolaget med lokal förankring i Göteborgsregionen. Vi är väl etablerade sedan 30 år tillbaka och har byggt upp en stor kunskap och kompetens inom allt som rör parkering.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här tjänsten får du komma in med dina specialistkunskaper inom HR. Du förväntas skapa, förvalta och uppdatera processer inom samtliga HR-områden. Det blir också ditt uppdrag att implementera dessa i bolaget och se till att de efterlevs. Du arbetar nära bolagets ägare och ingår i ledningsgruppen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med:
  • Rekrytering
  • Rehabilitering
  • Medarbetarsamtal
  • Arbetsmiljö
  • Fackliga förhandlingar
Du kommer också att ta fram och uppdatera jämställdhetsplan samt arbetsmiljöplan.

Rollen innebär också

Vi sitter i trivsamma lokaler nära Kvilletorget i Göteborg. På kontoret arbetar idag 10 personer så du blir en del av ett sammansvetsat och kollegialt team. På fältet arbetar ca 20 parkeringsvakter. Hos oss får du stor möjlighet att bidra till och påverka såväl det dagliga arbetet som strategier framåt!

På kontoret finns en hund, så du bör inte vara allergiker.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med akademisk examen från PA-program eller liknande. Då du blir vår specialist på HR-området behöver du självständigt och på ett drivet sätt kunna bygga, implementera och uppdatera samtliga förekommande processer. Vi tror därför att det krävs en gedigen erfarenhet av brett HR-arbete. Har du dessutom erfarenhet av fackliga förhandlingar, gärna på kollektivsidan, ser vi det som meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande. Goda datorkunskaper krävs.

För att trivas hos oss är du kommunikativ, prestigelös och operativ, en "doer". Du har stor förmåga att skapa din egen struktur och är van att arbetsleda dig själv. Du kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Då vi är ett relativt litet kontor ser vi gärna att du gillar samarbete och tycker om en roll med många kontaktytor. Samtidigt ser vi att du har en hög integritet och kan driva dina frågor i arbetet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sandra Eriksson
Telefon 031-761 22 27
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 14 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/