Ekonom på deltid till Parkeringstjänst Väst

Ekonom på deltid till Parkeringstjänst Väst

Vill du jobba deltid med ekonomi? Vi söker nu en ekonom på 50% till familjärt bolag i Göteborg.

Nu söker vi dig som vill arbeta med ekonomi hos oss på Parkeringstjänst, en tjänst på initialt 50%. Vi är ett företag i tillväxt så tjänsten kan mycket väl komma att öka i omfattning. Här får du en möjlighet att jobba men ekonomi på familjärt bolag med god sammanhållning.

Vi på Parkeringstjänst Väst AB är parkeringsbolaget med lokal förankring i Göteborgsregionen. Vi är väl etablerade sedan 30 år tillbaka och har byggt upp en stor kunskap och kompetens inom allt som rör parkering.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Parkeringstjänst Väst är ett parkeringsbolag under stark tillväxt, där du får vara med på den spännande resan framåt. Du arbetar nära bolagets ägare och övriga medarbetare samt får stor möjlighet att själv påverka utvecklingen i ditt arbete.

Detta är en roll för dig som trivs i ett mindre bolag där det är nära till besluten och man på ett prestigelöst sätt hjälps åt i det vardagliga. Välkommen till ett familjärt bolag där ingen dag är den andra lik!

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvara för bolagets löpande bokföring, t ex rapportering, momsredovisning samt arbetsgivardeklarationer
  • Sammanställning och redovisning av klientmedel
  • Fakturering
  • Beredning av löner
  • Lägga in attesterade fakturor för betalning
  • Övriga förekommande uppgifter på kontoret.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi sitter i trivsamma lokaler nära Kvilletorget i Göteborg. På kontoret arbetar idag 10 personer så du blir en del av ett sammansvetsat och kollegialt team. På fältet arbetar ca 20 parkeringsvakter. Hos oss får du stor möjlighet att bidra till och påverka såväl det dagliga arbetet som strategier framåt!

På kontoret finns en hund, så du bör inte vara allergiker.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta självständigt i din roll är det viktigt att du känner dig trygg med uppgifterna. Du har också relevant utbildning inom ekonomi. Har du tidigare arbetat i Kontek lön och/eller Kontek time är det meriterande.

Personliga egenskaper vi värdesätter är prestigelöshet, hög servicekänsla och en känsla för struktur. För att trivas hos oss tror vi att du värdesätter att bli en viktig del av ett relativt litet team, du är därför lätt att samarbeta med och bidrar till vår fortsatta goda arbetsmiljö.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Sandra Eriksson
Telefon 031-761 22 27
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/