Driftchef till växande företag i Göteborg

Driftchef till växande företag i Göteborg

Har du ett intresse för att leda och inspirera och vill vara med Parkeringstjänst Väst på vår fortsatta utvecklingsresa?

Här får du jobba med driftfrågor på både hög och låg nivå på ett företag med korta beslutsvägar, där du känner alla dina kollegor och får vara med och påverka. Följ med på den fortsatta utvecklingen hos ett växande Göteborgsföretag, med hemtrevliga lokaler i expanderande stadsdelen Kville.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Parkeringstjänst Väst är ett parkeringsbolag under stark tillväxt, där du får vara med på den spännande resan framåt. I denna tjänst som driftchef får du en omväxlande och bred roll där ingen dag är den andra lik. Du kommer själv kunna vara med och forma din roll och får ett stort inflytande när det gäller att utveckla arbetet.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Rekrytering och personalfrågor med stöd av HR
  • Löpande kundkontakter
  • Schemaläggning
  • Personalledning
  • Övergripande ansvar för drift och underhåll
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har ett helhetsansvar för personalen i företaget, där du ansvarar för drift, löpande kundkontakt och personalledning. Till din hjälp har du en drifttekniker, administratörer, HR samt gruppledare som tillsammans med dig ansvarar för att leda och fördela det dagliga arbetet. Du kommer främst fungera som ett stöd och bollplank åt dem men givetvis också vara beredd att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Du har personalansvar för ca 20 stycken parkeringsvakter både i Göteborg och Ängelholm.

Parkeringstjänst Väst växer ordentligt och med oss kommer din roll växa och formas med företaget.

VEM ÄR DU?

I rollen förväntas du självständigt komma in med egna förslag och idéer och självständigt kunna driva personalfrågor, vi ser därför att du som söker har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god kunskap om gällande lagstiftning och erfarenhet av att arbeta självständigt med fackliga förhandlingar, rehabiliteringsärenden, rekrytering, schemaläggning och liknande.

Eventuellt har du akademisk utbildning, men du kan också ha fått motsvarande kunskaper genom tidigare erfarenheter.

Eftersom du själv kommer kunna påverka din tjänst och skapa nya processer ser vi att du har en tydlig struktur i ditt arbete. Då det är en bred roll behöver du vara prestigelös och inte rädd att hugga i där det behövs. Du är rättvis, rak och tydlig i din kommunikation, där du inte är rädd för att ta och förmedla beslut, samtidigt som du trivs i den familjära företagskultur som råder.

Du kommer ansvara för drift inom många områden, varför vi ser att du är tekniskt lagd och har ett intresse för nya lösningar för exempelvis parkeringsautomater, mobiler och nya IT lösningar. Du har goda allmänna IT-kunskaper och är bekväm med Office-paketet, samt uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
Har du erfarenhet från andra parkeringsbolag ser vi det som meriterande, du kan också med fördel ha arbetat på bevakningsbolag alternativt inom logistik eller liknande branscher. Att du har relevanta kunskaper med dig och känner dig träffad av beskrivningen ser vi dock som mycket viktigare än branschkunskap.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Sandra Eriksson
Telefon 031-761 22 27
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 8 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/