Brandlarmstekniker

Brandlarmstekniker

Paralarm befinner sig i en spännande expansiv fas, och därför önskar vi nu ha tag på nya goa medarbetare.

Vi arbetar med alla typer av säkerhetsinstallationer, främst åt exempelvis företag, fastighetsägare, och bostadsrättsföreningar. Inbrottslarm, brandlarm, CCTV, passersystem, portelefoni, överfallslarm, besökssystem, fastighetssystem, motorlås och lås, mm.

Vi bedriver i första hand vår verksamhet i stor-Göteborg, Halland och Bohuslän.
Vi är ett glatt gäng på 15 personer, som arbetar efter 4:a gemensamt framtagna ledord:
Gemenskap, Ansvar, Trygghet & Ledarskap.
Vilket tydligt märks när våra kunder och leverantörer kommer i kontakt med oss.

Brandlarmstekniker:
Som brandlarmstekniker gör man nyinstallationer av hela system, servicearbeten, kvartalsprover mm. Tidigare erfarenhet av Schneider, UTC & Eltek är meriterande.

Om dig:
Du har en gymnasial utbildning och en teknisk bakgrund, du har ett brinnande teknikintresse. Du har arbetat eller arbetar som installationstekniker, eller låstekniker på fältet.
På Paralarm har vi medarbetare som tycker om att hugga i där det behövs, du är därför en lösningsorienterad lagspelare med god social kompetens.

Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas, samt bidra med egna erfarenheter till gruppen. Du är en ärlig, strukturerad, positiv och lojal person. Du har inga problem med frihet under ansvar.

Du har körkort. Då du ska arbeta med säkerhetsinstallationer så har du självklart inga anmärkningar i belastningsregistret, Paralarm kommer vid anställning att kräva ett utdrag.

Ort: Mölndal/Göteborg

Anställning: Heltid, tillsvidare

Yrkesområde: Installation säkerhet, brandlarm & lås
Vi ser gärna att du presenterar dig själv kort och informativt i ett personligt brev, samt att du bifogar ett CV, så att vi får en bra bild av dig som person och din erfarenhet. Märk ansökan tydligt med vilken av tjänsterna du söker.
Urvalsprocessen sker löpande.

Maila din ansökan till maria@paralarm.se

Vid frågor kring någon av tjänsterna eller om Paralarm, så är du välkommen att kontakta Maria Johansson, 031-793 41 04
Mer info
Kontaktperson Maria Johansson
Telefon 031-793 41 04
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://paralarm.se/
Sista ansökningsdag 5 nov (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Paralarm AB grundades 1993, och är ett säkerhetsföretag som är certifierat för både inbrottslarm och brandlarm. Sedan sommaren 2017 har vi även låstekniker "in house", och kan därför stolt erbjuda även låsinstallationer av olika slag. Paralarm är ASSA partner