Säljare till Parakey, Göteborg

Säljare till Parakey, Göteborg

Som säljare hos oss får du möjlighet att driva hela affären, från första kontakt till avtalstecknande och uppföljning. Rollen innebär daglig kundkontakt genom fysiska möten, webmöten, mail och telefon där digital nyckelhantering säljs in. Till ditt stöd sker kontinuerligt digital marknadskommunikation, events och leadgenerering.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett par års erfarenhet och goda försäljningsresultat från en närliggande bransch. Vi ser även gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom sälj/marknad, IT eller fastighet. Som person är du en kommunikativ och förtroendeingivande lagspelare med passion för försäljning och digitala lösningar. Parakeys verksamhet kommer utvecklas fort varför det är viktigt att du trivs med förändring och snabba beslut. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har goda IT-kunskaper och är en van användare av affärssystem.

På vår spännande resa finns det möjlighet till personlig utveckling i takt med bolagets. Nu hoppas vi att du vill växa med oss! Ta med dig din beachvolleyboll eller ditt padelrack - för vi löser inte bara problem ihop, vi utmanar också varandra innan, under eller efter arbetstid. Vi, ett glatt och kreativt team ställer alltid upp för varandra och på just fredagarna brukar vi avrunda med något gött i glaset på vår soliga takterrass.

I denna rekrytering samarbetar Parakey med Jerrie. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se, senast den 16 oktober. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sommaren 2014 släppte Chris Lattner det multi-paradigmatiska programspråket: Swift. Samma sommar gjorde vi, fyra chalmerister, sak av våra entreprenöriella drömmar. Vi gick från idé till handling. Vi startade Parakey för att utmana och förenkla hela säkerhetsbranschen.

Vår app öppnar rätt dörr, för rätt person, vid rätt tid. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av mobila nycklar för företag som Vasakronan, Castellum, VOI, Q-Park, Balder, NA-KD. Visst, vi anade att branschen suktade efter en digitalisering och vi ville onekligen utmana. Vi står nu inför en otroligt spännande tillväxtresa och söker därför efter en driven, engagerad och nyfiken säljare. Vi är fortfarande David i fighten mot Goliat, vi är fortfarande ett riktigt gött gäng på tolv. Nu vill vi bli tretton.


Vill du vara med om ett vardagsäventyr, ha roligt och arbeta i en snabbväxande start-up som levererar en produkt som kunderna älskar? Vill du vara med och ta vårt snabbväxande bolag till nästa nivå, årsvis dubblera omsättningen och vara en ledande leverantör till digitalisering av fastighetsbranschen?